Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vienas didžiausių Europos hakatonų „HackCodeX“ pradeda registraciją

Kodavimo hakatono „HackCodeX“ registracija jau atidaryta! Po metų pertraukos, renginys grįžta į Latvijos sostinę Rygą, kurioje technologijų entuziastai iš visos Europos susitiks liepos 3-5 dienomis.
Vienas didžiausių Europos hakatonų „HackCodeX“ pradeda registraciją
Vienas didžiausių Europos hakatonų „HackCodeX“ pradeda registraciją / Helve nuotr.

„HackCodeX“ – tai tarptautinis hakatono renginys, kuris suburia stipriausius ir kūrybiškiausius Europos kodavimo ekspertus. Renginio dalyviai turės galimybę dirbti kartu su IT entuziastais, mokytis iš rinkos profesionalų bei susipažinti su pažangiausiomis technologijomis iš arti. Lyderiaujančios regiono IT kompanijos dalyviams pateiks projektus, kuriems šie turės surasti sprendimo būdus per 48 valandas, o geriausių idėjų savininkai sulauks vertingų prizų.

Geriausių idėjų savininkai sulauks vertingų prizų.

Be viso to, dalyviai turės galimybę konsultuotis su tarptautiniais mentoriais, dalyvauti rinkos ekspertų dirbtuvėse bei daugybėje kitų hakatono renginių.

„HackCodeX“ yra atviras įvairių IT lygių dalyviams: nuo pradedančiųjų iki ekspertų. Šis renginys yra unikali galimybė technologijų entuziastams išbandyti save, tobulinti savo įgūdžius, įgyti patirties dirbant komandoje bei padedant mentoriams. Hakatono dalyvių laukia vertingos pažintys bei kontaktų užmezgimas su šimtais technologijomis susižavėjusių savo srities specialistų. „HackCodeX“ yra nemokamas ir atviras renginys visiems: pradedantiesiems programuotojams, tinklalapių dizaineriams, studentams ar verslininkams su aistra technologijoms. 2022 metais vykęs „HackCodeX“ subūrė daugiau nei 300 IT profesionalų iš 12 Europos valstybių. Praeitų metų hakatone dalyvavo 43 komandos, kurios tąkart sprendė 6 kodavimo uždavinius.

Šiame internetiniame puslapyje galite registruotis į hakatoną bei rasti kitą susijusią su renginiu informaciją. Atkreipkite dėmesį, jog vietų skaičių ribotas, registracija galima iki gegužės 22 d.

Helve nuotr./Vienas didžiausių Europos hakatonų „HackCodeX“ pradeda registraciją
Helve nuotr./Vienas didžiausių Europos hakatonų „HackCodeX“ pradeda registraciją

Po hakatono, birželio 5 d., papildomai vyks vienos dienos diskusijų bei dirbtuvių kupina konferencija, kuri taps Europos technologijų bei informatikos ekspertų susibūrimo vieta. Šio forumo tikslas yra pasiūlyti įvairiausių programų, specialiai pritaikytų programuotojams ir technologijų atstovams, kurios suteiktų naujų žinių apie karščiausias IT naujienas. Šių metų diskusijos ir dirbtuvės didžiausią dėmesį teiks dirbtinio intelekto svarbai, duomenų bei kibernetiniam saugumui, kvantinio skaičiavimo vystymui bei praktinio programavimo patarimams. Daugiau informacijos apie pranešėjus bei registraciją į konferenciją galite rasti čia.

„HackCodeX“ jau antrus metus iš eilės yra organizuojamas inovacijų kompanijos Helve, siekiant vystysi technologijas ir skatinti kompanijų bendradarbiavimą su jaunais talentais.

Hakatonas yra puiki proga užmegzti tarptautinius ryšius, plėsti technologijų entuziastų bendruomenę bei parodyti, jog Ryga yra patraukti kryptis naujiems talentams. HackCodeX renginį remia informacinių technologijų kompanijos Emergn, Atea Global Services, priklausiančios Atea Group ir Ubiquiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas