Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje atidaroma jau vienuolikta didžiausia programavimo konferencija „Build Stuff“

Vienuolika metų iš eilės vykstanti „Build Stuff“ konferencija kasmet pritraukia tūkstančius dalyvių ne tik iš Europos, bet viso pasaulio. Šiais metais vyraujanti futurizmo tema skatina žvelgti į technologijų bei programavimo ateitiį, pasiekimus bei inovacijas, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Build Stuff konferencija
Build Stuff konferencija / Augusto Didžgalvio nuotr.

„Pagrindinė konferencijos mintis yra ne tik vienyti programavimo bendruomenę, bet ir mokyti, skatinti jungtis prie naujovių, jas kurti. Kasmet kylantis susidomėjimas ir dėmesys mūsų renginiui tiesiog įkvėpia nesustot ir daryt daugiau. Didžiuojamės tuo, ką darome.” – šypsosi „Build Stuff“ įkūrėja ir vadovė Neringa Young.

Konferencijos atidarymas prasidėjo su šviesų, muzikos bei programavimo šou. Pirmąjį „Build Stuff“ pranešimą pristatė autorius, mentorius bei programavimo ekspertas Kevlin Henney.

Šiandien kartu pranešimus skaitys ir tokie žinomi vardai, kaip Mary Grygleski – vyresnioji programuotoją iš DataSax, programavimo architektas iš Just Eat Takeaway įmonės Ian Cooper, inžinierius Randy Shoup iš eBay bei daugelis kitų žinomų pasaulio pranešėjų.

„Kiekvienais metais suburiame vis daugiau partnerių, kurie yra mūsų draugai – pirmus metus, ar daugiau. Be galo dėkojame EPAM Systems, StormGeo, Rocket Software, RavenDB, Merico, Accenture, Visma, Vinted.

Žiūrėkite pirmąsias akimirkas iš „Build Stuff 2022” konferencijos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas