Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Xiaomi“ pristatė naujus išmaniųjų telefonų flagmanus: jau galima įsigyti ir Lietuvoje

Pasaulio išmaniųjų technologijų rinkoje ambicingai konkuruojanti technologijų bendrovė „Xiaomi“ rugsėjo 26 d. pristatė naujuosius flagmanus – „Xiaomi 14T” ir „Xiaomi 14T Pro”, rašoma pranešime spaudai.
Xiaomi 14T Series
Xiaomi 14T Series / Gamintojo nuotr.

Modeliai apjungia elegantišką dizainą, galingą procesorių bei pasauliniu mastu pripažįstamos technologijos ekraną. Kartu juose integruotos dirbtinio intelekto (AI) funkcijos. Kaip teigia gamintojo atstovai, įrenginiai sukurti fotografijos ir produktyvumo entuziastams.

Kuriant naujuosius telefonus išskirtinis dėmesys buvo skiriamas kameros patobulinimams, integruota pasaulinio pripažinimo sulaukusi „Leica“ optika.

Naujieji „Xiaomi 14T” ir „Xiaomi 14T Pro” pasižymi 50 MP pagrindine kamera ir universalia trigubos kameros sistema, apimančia židinio nuotolius nuo 15 mm iki 120 mm. Pastarieji suteikia dar daugiau lankstumo sudėtingomis fotografavimo sąlygomis.

Ieškantys didesnio našumo irgi turėtų susidomėti „Xiaomi 14T” ir „Xiaomi 14T Pro”. Serijos įrenginiams suteiktas IP68 reitingas, identifikuojantis jų atsparumą vandeniui ir dulkėms. Be to, serija pasižymi itin ryškiu – net iki 4000 nitų – 6,67 colių AMOLED „CrystalRes“ ekranu su 1,5 K raiška ir 446 ppi pikselių tankiu.

Taip pat „Xiaomi 14T“ serija turi pažangiausius procesorius ir aušinimo sistemas, todėl kasdienės užduotys atliekamos neprilygstamu greičiu ir efektyvumu. Nuo 2024 m. sausio mėn. buvo atlikta daugiau kaip 600 programinės įrangos patobulinimų, dėl kurių sistemos sparta padidėjo 9,8 %.

Galiausiai, „Xiaomi 14T“ serijos telefonai turi galingus akumuliatorius bei saugaus ir greito įkrovimo galimybes, užtikrinančias spartų įkrovimą ir patikimą naudojimą. Tuo tarpu „Xiaomi 14T Pro“ yra pirmasis serijos telefonas su 50W belaidžio įkrovimo galimybe, o 120W „HyperCharge“ leidžia visiškai įkrauti įrenginį vos per 19 minučių.

Prekyba išmaniaisiais „Xiaomi 14T” serijos telefonais Lietuvoje prasidės rugsėjo 27 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas