Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Xiaomi“ skelbiasi pagaminę sparčiausią telefoną pasaulyje

Specialiai žaidimams skirtus telefonus gaminanti dukterinė „Xiaomi“ kompanija „Black Shark“ netrukus pristatys „Black Shark 3“ ir „Black Shark 3 Pro 5G“. Pastarojo modelio spartos rezultatai verčia išsižioti.
„Black Shark 3“ turės ir papildomą magnetinį įkrovimo lizdą
„Black Shark 3“ turės ir papildomą magnetinį įkrovimo lizdą / Stopkadras

O kartu su „Black Shark 3“ netrukus dienos šviesą išvysiantis „Black Shark 3 Pro 5G“ „Antutu“ teste paliko visus konkurentus už nugaros ir tapo galingiausiu kada nors testuotu įrenginiu šioje platformoje.

„Black Shark“ generalinis direktorius socialiniame tinkle „Weibo“ pasidalino įspūdingu telefono pasiekimu.

Paveikslėlyje matomas modelio numeris „blackshark SHARK MBU-A0” – tai pati galingiausia serijos versija „Black Shark 3 Pro 5G“, kuri debiutuos kartu su šiek tiek pigesniu „Black Shark 3“.

Iki šiol „Antutu“ reitinge pirmąją poziciją užėmė neseniai debiutavęs „iQOO 3“, surinkęs 597 583 taškus, už jo rikiuojasi praėjusių metų „Snapdragon 855+“ procesorių turintis „ASUS ROG Phone 2“ su 507 051 tašku.

Įdomu tai, kad visa ši lyderių trijulė yra specializuoti žaidimų telefonai, galimai lenksiantys ir vėliau debiutuosiančius išmaniuosius su identiškais procesoriais. Nors „iQOO 3“ ir „Black Shark 3“ serijas maitina tas pats „Snapdragon 865“ mikroschemų rinkinys, įmontuotas kituose flagmanuose, tokiuose kaip „Galaxy S20“ ir „Mi 10“, žaidimų telefonų sparta gali būti kur kas didesnė dėl aukštesnio lusto taktinio dažnio ir įvairių karščio paskirstymo sistemų korpuse.

Numatoma „Black Shark 3“ pristatymo data – kovo 3 diena. Kinijos pardavėjai jau siūlo rezervuoti telefonus, tad prekyba turėtų prasidėti visai netrukus.

VIDEO: Black Shark 3 Preorder Teaser

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento