Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min fotografas įamžino prabangų I.Trinkūnaitės namą

Atliekant ikiteisminį tyrimą dėl galimai neskaidrios įmonės „Foxpay“ veiklos, prokuratūra areštavo šios bendrovės savininkės Ievos Trinkūnaitės namą Vilniuje. 15min fotografas užfiksavo, kaip jis atrodo.
Ievos Trinkūnaitės namas Vilniuje
Ievos Trinkūnaitės namas Vilniuje / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Praėjusią savaitę lydima FNTT pareigūnų iš šių namų I.Trinkūnaitė buvo išvesta.

Teisėsauga šiuo metu atlieka didelės apimties ikiteisminį tyrimą, kuris pradėtas dėl galimo neteisėtu būdu įgytų lėšų legalizavimo, piktnaudžiavimo, sukčiavimo, turto pasisavinimo ir iššvaistymo, kyšininkavimo bei papirkimo.

Vykdant šį tyrimą Generalinė prokuratūra spalio 18 d. areštavo I.Trinkūnaitei priklausantį prabangų namą sostinės Antakalnio mikrorajone, Rūtų g., pranešė portalas Delfi.lt.

Registrų centro duomenimis, 2009 m. užbaigto vienbučio pastato bendrasis plotas – 586.44 kv. m. Nurodoma, kad namo vidutinė rinkos vertė šių metų sausio 1 d. siekė 746 tūkst. eurų. Namas yra žemės sklype, kurio plotas yra 0.1200 ha.

Teisėsaugos sulaikyta finansinių technologijų įmonės „Foxpay“ savininkė I.Trinkūnaitė ir jos sugyventinis Vilhelmas Germanas dar palyginus neseniai džiaugėsi prabangiu gyvenimu. Pora buvo užfiksuota ir Monake, kur ratus suko su išskirtiniu automobiliu.

Penktadienį teisėsauga pateikė daugiau detalių apie įmonių „Foxpay“, „iSun“ ir „LitLab“ veiklas byloje: sulaikyti septyni įtariamieji, areštuota 3 mln. eurų, atliktos 32 kratos. Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnyba (FNTT) taip pat paviešino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kad per kratas, siejamas su „LitLab“ administracinio pastato statybomis ir „Foxpay“ dalyvavimu valstybinių institucijų viešuosiuose pirkimuose, aptikta ne tik didžiulė suma grynųjų pinigų, ginklas, bet ir įspūdinga laikrodžių kolekcija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Per kratas „Foxpay“ byloje aptikta įspūdinga laikrodžių kolekcija – jų kaina privers išsižioti

Generalinė prokuratūra šių metų spalio 18 d. areštavo ir buvusios ministrės Monikos Navickienės ir jos sutuoktinio Mindaugo Navicko dirbtuves sostinės Šilo gatvėje bei butą S.Skapo gatvėje, praneša delfi.lt.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Foxpay“ byla: areštuotas prabangus I.Trinkūnaitės namas, M.Navickų šeimos dirbtuvės ir butas Senamiestyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito