Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: Dar daugiau romantiškų saulėlydžių pajūryje: parduodami būstai Klaipėdoje ir Palangoje

Visi keliai veda prie jūros: vasarą įsibėgėja susidomėjimas nekilnojamojo turto projektais, žvilgsniai krypsta į pajūrį, Palangą ir Klaipėdą. Jūros niekada nebūna per daug, o ypač vasarą įvertiname visus privalumus: pajūrio erdves ir ošiančias bangas, sveikatinantį pušyno aromatą, kurortinį šurmulį ir romantiką – ir visa tai gali būti šalia jūsų naujųjų namų.
Nekilnojamojo turto projektai pajūryje
Nekilnojamojo turto projektai pajūryje / Aruodas.lt nuotr.

Dabar yra gausus pasirinkimas iš naujų būstų projektų Klaipėdoje ir Palangoje. Atsižvelgiama į skirtingus poreikius – vieni nori įsikurti moderniame daugiabutyje Klaipėdos senamiestyje, kiti ieško daugiau harmonijos su gamta ir domisi būstais žalioje aplinkoje. Ieškantys privatumo domisi kotedžais, kurie suderinami ir su švedišku minimalizmu, kūrybingi ir verslūs įsikuria loftuose. Įvairių naujų būstų pasiūlymų rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto pardavimų portale Aruodas.lt.

Industrinis pastatas susijungė su šiuolaikiška architektūra

Išskirtinis projektas „Pajūrio loftai“ Palangoje įgyvendintas buvusio pramoninio sandėlio teritorijoje: iš viso 19 atostogų apartamentų nuo 40 iki 80 m dydžio.

„Industrinį pastatą pavertėme šiuolaikiškais apartamentais, skirtais poilsiui. Viską įrenginėjome naujai, bet palikome keletą senų elementų. Išardžius stogo konstrukcijas, atsivėrė vidinis kiemas, kuriame loftai turės apželdintas terasas, viduryje trykš fontanėlis. Apartamentų lubų aukštis 6 m, įspūdingos 4,8 m aukščio vitrinos, medžiagų kokybei netaupėme“, – pasakoja „Lini“ grupės vadovas Rolandas Vasiliauskas ir priduria, kad konkurentų Palangoje neturi, tokių loftų čia tiesiog nėra.

Aruodas.lt nuotr./Pajūrio loftai ir apartamentai Palangoje
Aruodas.lt nuotr./Pajūrio loftai ir apartamentai Palangoje

Pasak vadovo, dar vienas išskirtinis „Pajūrio loftų“ privalumas – eksploatuojamas stogas: „Kiekvienas apartamentas turi išėjimą į savo terasą ant stogo, kurios dydis 30 kv.m, tai iš tiesų įspūdinga asmeninė erdvė, kurią gali įsirengti ir apželdinti kaip nori.“

Patogu ir tai, kad kiekvienas apartamentas turi atskirą įėjimą iš lauko.

R.Vasiliausko teigimu, ne tik pastatas yra nestandartinis, bet ir kiekvienas apartamentų savininkas savo būstą įsirenginėja kūrybiškai – gali daryti ką nori, erdvė milžiniška, negalima ardyti tik tam tikrų konstrukcijų: „Tai laisvas projektas laisviems, kūrybiškiems žmonėms. Svarbu ir tai, kad atskiras apartamentas nėra viešbučio dalis, turi unikalų kadastro numerį.“

„Pajūrio loftuose“ liko baigiamieji darbai, teritorijos apželdinimas, projekto įgyvendintojai bendrauja su apartamentus įsigijusiais savininkais, kurie papildomai nori medžių alėjos, alpinariumo, kad buvusi pramoninė erdvė sužaliuotų.

Buvusi pramoninė teritorija pasikeitė neatpažįstamai, o vieta iš tiesų puiki, netoli Palangos baseinas, turgus, bažnyčia.

Sekant Ispanijos, Italijos pavyzdžiu, bus paskirtas vienas administratorius, kuris galės pasirūpinti apartamentų nuoma tuo metu, kai jūs neatostogausite Palangoje.

„Palangos šilas“ – romantiškas gamtos ir žmogaus ryšys

Pasidomėkite ir kitais naujais gyvenamųjų namų kvartalais Palangoje. „Palangos šilas“ statomas romantiškoje aplinkoje šalia šilelio, netoli miesto centro ir jūros. Kvartalą sudarys 4 tipiniai, 5-ių aukštų daugiabučiai, kuriuose yra po 52–62 butų nuo 24 iki 96 kv.m ploto. Yra galimybė įsigyti neįgaliesiems pritaikytus butus, visuose namuose įrengiami liftai.

Vystytojai daug dėmesio skyrė supančiai žaliai aplinkai, architektūriniai sprendimai atspindi glaudų gamtos ir žmogaus ryšį. Kvartalas harmoningai įsilieja į bendrą peizažą, nes panaudoti subtilūs, gamtiniai, žemiški atspalviai.

Aruodas.lt nuotr./Palangos šilas
Aruodas.lt nuotr./Palangos šilas

Teritorijos dalyje auga miškas, kuriame įrengtos rekreacinės zonos, pasivaikščiojimo takai. Vidinis kiemas bus apželdintas, su poilsiui ir aktyviam laisvalaikiui skirtomis zonomis.

Gyventojai jausis saugiai ir komfortiškai – visa kvartalo teritorija aptverta, su rakinamais varteliais ir pakeliamu užtvaru automobiliams. Tai namai, skirti ilsėtis, dirbti, bendrauti ir tiesiog – gyventi.

„Lagom Palanga“ – harmoningo ir laimingo gyvenimo menas

Išskirtinis projektas „Lagom Palanga“ – tai 10 kotedžų su kiemeliais bendruomenė, atspindinti tvarų šiaurietišką požiūrį: tik tiek, kiek reikia. Ši švedų filosofija atstovauja pusiausvyrai, kuri tinka būtent jums, tvariam dizainui, racionaliai suplanuotoms erdvėms ir pajūrio aurai. Pasak vystytojų, šis projektas – tik tiek, kiek reikia laimingiems namams, atostogų būstui ar darbo rezidencijai.

Aruodas.lt nuotr./Lagom Palanga
Aruodas.lt nuotr./Lagom Palanga

Kotedžų plotas: 56 kv.m, trys kambariai. Nuosavų kiemelių dydis: nuo 37 iki 135 kv.m. Dviaukštis būstas užtikrina komfortą – virš galvos jokių kaimynų. Architektūriniai sprendimai ir namų sklype išdėstymas leis mėgautis aplinka, kurios neribos priešais matomas kaimynų būstas.
„Lagom Palanga“ – tai laikas sau, daugiau galimybių praleisti gryname ore, mėgautis poilsiu, ramybe, kasdieniniais ritualais pajūryje.

„Danės krantas“ – vienas didžiausių pastarojo meto projektų Klaipėdoje

„Danės krantas“ – naujas daugiabučių kvartalas gamtos ir upės apsuptyje, Klaipėdos Mažojo kaimelio mikrorajone. Tai vienas didžiausių gyvenamosios paskirties objektų Klaipėdoje per paskutinius 10 metų: 11 daugiabučių, daugiau nei 450 butų, bus investuota per 50 000 000 EUR.

Aruodas.lt nuotr./Danės krantas
Aruodas.lt nuotr./Danės krantas

Pasak Pauliaus Junčio, „Danės Krantas“ projekto partnerio, iki projekto statybos darbų pradžios teritorija prie Dangės upės buvo apleista, o dabar prikelta naujam gyvenimui, nors buvo nemažai iššūkių planuojant infrastruktūrą ir pritaikant gyventojų poreikiams.

„Klaipėdoje pastebime kokybiškų ir šiuolaikiniam gyvenimo būdui pritaikytų NT objektų plėtrą, o mūsų projektas išsiskiria infrastruktūros sprendimais ir vietove, kuri leis būsimiems gyventojams čia sportuoti, pramogauti, ilsėtis, saugiau auginti savo vaikus. Žaidimo, sporto aikštynai, projekto apželdinimas bei bendrystės zonos taps mūsų projekto išskirtinumu. Ne mažiau svarbu ir tai, kad pasiūlysime aukštos kokybės būstus. Dar vienas privalumas – šalia kvartalo šiais metais planuoja duris atverti viena moderniausių mokyklų visoje Lietuvoje“, – sako P.Junčys.

„Danės kranto“ projekto pagrindiniai akcentai – erdvė, šiuolaikiškas ir patogus išplanavimas. „3–3,3 m aukščio lubos tapo vienu esminių instrumentų, kuris leido butuose kurti erdvės pojūtį. Net įsigijus mažiausio ploto būstą – 41 kv.m, gyventojas nesijaus „spaudžiamas“ ir jausis komfortiškai“, – pabrėžia P.Junčys.

Pasak projekto vystytojo, butų ieškantys pirkėjai tampa labai reiklūs, analizuoja daugybę parametrų, gilinasi į projekto esmę ir detales: „Tai džiugina, nes verčia pasitempti vystytojus ir kuria aukštesnės kokybės standartą.“

Pabėgimas iš sostinės – tilps šeima ir katinas

Malūno parko apsuptyje prie tvenkinio statomas „Parko pakrantės“ butų projektas. Vieta išskirtinė – vaizdingas slėnis, kuriame persipina buvusių dvarų sodybos istorija, modernus gyvenimo būdas ir uostamiesčio ritmas ir vos per kelias minutes pėsčiomis pasiekiamu senamiesčiu.

Per visą parką, aplink Malūno tvenkinį, nutiestas pėsčiųjų ir dviračių takas su priėjimais prie vandens, terasomis, tilteliais, aktyvaus laisvalaikio zonomis.

Aruodas.lt nuotr./Parko pakrantės
Aruodas.lt nuotr./Parko pakrantės

Visame kvartale bus 100 butų, 1–4 kambarių, nuo 29 iki 84 kv.m, su balkonais ar terasomis, automobilių stovėjimo vietomis. Pro vitrininius langus grožėsitės gamta, vandens atspindžiais, plaukiojančiomis antimis ir gulbėmis.

„Angelavos vilos“ – iki pajūrio nuvažiuosite dviračiu

Jei norite daugiau privačios erdvės, rinkitės sublokuotų individualių namų gyvenvietę „Angelavos vilos“ Klaipėdos rajone, Trušelių kaime. Nesibaiminkite žodžio „kaimas“, nuo Klaipėdos centro namai nutolę vos už 5 km.

Aruodas.lt nuotr./Angelavos vilos
Aruodas.lt nuotr./Angelavos vilos

Projekto vystytojai daug dėmesio skyrė statomų kotedžų kokybei, moderniai architektūrai ir patogiai infrastruktūrai. Jauki ir sutvarkyta aplinka leis mėgautis stilingu gyvenimu, o mėgstantys aktyviai pajudėti turės progą numinti dviračiu iki jūros patogiu dviračių taku.

Projekto išskirtinumas – galimybė pasirinkti dalinę ar pilną apdailą arba gauti „viskas įskaičiuota“ pasiūlymą – įsikelsite į kotedžą, kuriame jau bus baldai ir buitinė technika. Bus pasėta veja, įrengtos terasos, pasodinti augalai. Iš karto galėsite kviesti svečius įkurtuvėms.

„Pušyno rezidencijos“ – girdėsite, kaip ošia Baltija

Klaipėdoje, prestižiniame Girulių kvartale statomas prabangus kvartalas „Pušyno rezidencijos“, kurį nuo jūros skiria tik miško juosta – pajūrį pasieksite vos per kelias minutes pėsčiomis. Tai namai, skirti ne tik patogiam gyvenimui ir poilsiui, bet ir organiškai persipinantys su gamta: rytais gerdami kavą gėrėsitės mišku, jausite svaiginantį pušų aromatą, o vakarais pajūryje romantiškai palydėsite saulę.

Aruodas.lt nuotr./Pušyno rezidencijos
Aruodas.lt nuotr./Pušyno rezidencijos

Pasirinkimas platus: daugiau nei 70 apartamentų, 30 kotedžų ir 15 sklypų individualaus namo statybai.

Kotedžai turi jaukias terasas ant stogo, teritorija aptverta ir stebima vaizdo kameromis.

Vystytojai teigia, kad šis kvartalas suprojektuotas nesivaikant trumpalaikių tendencijų, naudojamos ilgaamžiškumą užtikrinančios medžiagos, kiekviename statybų etape siekiama perfekcionizmo.

„Bastionų namai“ – pačioje Klaipėdos širdyje

Grįžkime tiesiai į Klaipėdos senamiestį, kuriame vystomas projektas „Bastionų namai“. Tai nuostabi metamorfozė, pavertusi nenaudojamą senamiesčio vietą į kokybiškus, modernius butus. Čia gali iš naujo prasidėti jūsų gyvenimas: grožėkitės Danės upės peizažu, Jono kalneliu, leiskite laisvalaikį vaikštinėdami pakrante, irstykitės valtimi.

Šie būstai skirti tiems, kurie ieško balanso tarp miesto privalumų ir gamtos ramybės. 1–4 kambarių butų plotas nuo 30 iki 83 kv.m. Kiekviename bute įrengti balkonai arba terasos, vitrininiai langai, grindinis šildymas ir kiti modernių būstų privalumai.

Aruodas.lt nuotr./Bastionų namai
Aruodas.lt nuotr./Bastionų namai

Daugiau informacijos apie pajūryje siūlomus naujus projektus rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas