Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Aruodas.lt: gyvenimas vienoje gražiausių Kauno vietų – su vaizdu į pilį, įspūdinga terasa ir žinomo architekto interjeru

Norite gyventi miesto centre, tačiau jaustis taip, it tai būtų nuosavas namas? Mėgautis privatumu, tačiau bet kada akimirksniu turėti visus miesto malonumus ir paslaugas? O jeigu pro langą dar galėtumėte matyti Kauno pilį arba gerti kavą erdvioje terasoje su vaizdu į ją? Visi šie norai – misija įmanoma, jeigu gyvenate unikaliame ir prabanga dveliančiame Kauno Piliamiesčio kvartale. Pasižvalgykite iš arčiau į svajonių būsto vardo vertus apartamentus.
Butas Piliamiesčio kvartale Kaune
Butas Piliamiesčio kvartale Kaune / Beno Šileikos nuotr.

Kaune, Brastos gatvėje, parduodamas išskirtinis trijų kambarių butas, esantis unikaliame ir prabanga dvelkiančiame Kauno Piliamiesčio kvartale.

Šis kvartalas patenkins net reikliausio pirkėjo lūkesčius: visai šalia – upės vingis, senasis Brastos pušynas, vaizdai į Kauno senamiestį bei vos per kelias minutes pasiekiamas miesto centras – tai puikus derinys žmogui, trokštančiam turėti gamtos ramybę, bet tuo pačiu nenutolti nuo miesto gyvenimo.

„Negana to, čia puikiai išvystyta infrastruktūra, želdynai, vaikų žaidimų aikštelės, žaliosios rekreacinės erdvės kieme, sutvarkyta Neries pakrantė, pėsčiųjų ir dviračių takai bei apžvalginis amfiteatras. Gyvenimas Piliamiestyje – tai modernaus žmogaus gyvenimo požiūris!“ – priduria nekilnojamojo turto brokeris Svajūnas Genevičius.

Asmeninio albumo nuotr./Nekilnojamojo turto brokeris Svajūnas Genevičius
Asmeninio albumo nuotr./Nekilnojamojo turto brokeris Svajūnas Genevičius

Kai namai – tai kokybės ir jaukumo oazė

Šie namai patenkins net reikliausio pirkėjo poreikius – buto interjerą kūrė žinomas architektas Sigitas Danielius. Apartamentai parduodami su visais pagal individualų užsakymą gamintais baldais.

Prabangus įrengimas ir aukštos klasės medžiagos leis mėgautis kasdieniu komfortu: sienos dažytos bei dekoruotos specialia mikrocemento apdaila pagal autorinį interjero projektą, grindys – aukštos klasės vinilinis parketas, lauko durys – šarvuotos, vidaus – natūralaus ąžuolo tonuotos faneruotės, kokybiški langai, santechnika bei buitinė technika.

„Pagal interjero projektą gaminti individualūs vonios ir virtuvės baldai, dengti tonuota natūralia ąžuolo faneruote, kombinuojant su išskirtiniais „Metalic vario“ dažais bei subtiliai frezuotais fasadais. Miegamojo lovos individualiai pritaikytos ir pagamintos išpildant interjero idėją su LED apšvietimu bei itin komfortiškais viskoelastiniais čiužiniais.

Aukštos kokybės baldai, lamos vilnos kilimas, elektrinis programuojamas gyvatukas ir daug itin apgalvotų sprendimų kokybiškam gyvenimui“, – komentuoja NT brokeris S.Genevičius.

Beno Šileikos nuotr./Butas Piliamiesčio kvartale Kaune
Beno Šileikos nuotr./Butas Piliamiesčio kvartale Kaune

Negana to, trijų kambarių buto patalpos yra itin patogiai išplanuotos – kambariai taisyklingos formos, tad kiekvienas namų metras tarnaus jūsų patogumui.

Bute taip pat įrengta individuali rekuperacijos sistema, grindinis šildymas, ventiliuojamas kokybiškas namo fasadas.

Peržiūrėti daugiau buto nuotraukų galite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Terasa, kurioje kursite gražiausias akimirkas

Beno Šileikos nuotr./Butas Piliamiesčio kvartale Kaune
Beno Šileikos nuotr./Butas Piliamiesčio kvartale Kaune

Nenutolti nuo miesto, tačiau turėti savo ramią ir privačią erdvę – tikriausiai kone kiekvieno mieste gyvenančio svajonė, kuri naujiems šio būsto šeimininkams taps realybe, mat butas turi išskirtinai didelę terasą su atsiveriančia nuostabia Kauno pilies, senamiesčio, santakos panorama.

„Didelė terasa ir žalioji zona aplink sukuria ne tik erdvės ir gamtos pojūtį, bet ir garantuoja privatumą. Itin erdvioje terasoje galėsite leisti laisvalaikį su draugais, susikurti savo poilsio oazę ar pritaikyti ją, kaip tik sugalvosite pagal viziją“, – komentuoja S.Genevičius.

Beno Šileikos nuotr./Butas Piliamiesčio kvartale Kaune
Beno Šileikos nuotr./Butas Piliamiesčio kvartale Kaune

Negana to, per didelius vitrininius langus visada turėsite dienos šviesos, gražių gamtos vaizdų ir jaukumo, o kadangi namas pastatytas ant upės kranto, – čia gražaus vaizdo neužstoja kiti pastatai.

Visa kiemo ir laiptinės aplinka yra nuolat prižiūrima, puoselėjama, tad nestigsite ir „savos“ augmenijos visai čia pat, po langais. Be to, butui priklauso ir patogi automobilio stovėjimo vieta bei erdvus sandėliukas.

„Reziumuoti būtų galima taip: kiekviena šio būsto detalė apgalvota ir nepriekaištingai išpildyta – tiek vidaus, tiek išorės sprendimuose, tad šis modernus butas vienoje geriausių Kauno vietų laukia naujų šeimininkų, kuriems svarbu gyvenimo kokybė ir patogumas“, – sako NT specialistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius