Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: prabangus 6 kambarių butas Šventojoje – su milžiniška terasa, baseinu ir vaizdu į jūrą

„Leiskite sau pasidžiaugti gyvenimu“ – taip išskirtinius apartamentus pajūryje pristato nekilnojamo turto brokerė Živilė Gerulaitienė. Ieškantiems gamtos ramybės ir prabangaus gyvenimo ji rekomenduoja neeilinį butą Šventojoje: 6 kambariai, baseinas ir didžiulė, 70 kv. metrų ploto terasa ant stogo su vaizdu į jūrą – apie tokius namus pasvajotų kiekvienas.
Pabangus butas Šventojoje
Pabangus butas Šventojoje / Aruodas.lt nuotr.

„Pabandykite įsivaizduoti, kaip atrodo butas, kurio visa išorinė siena yra didžiulė langų grandinė, pro juos matosi miškas, kuriame ganosi stirnos ir jūra, saulėlydžiai“, – 15min sakė lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt parduodamą butą reklamuojanti brokerė.

Pasak jos, būtent vaizdai pro iš šešto aukšto atsiveriančius langus, o ir neeilinė buto kvadratūra daro butą išskirtinį. „Elijos“ namų komplekse Šventojoje esantis penthauzas turi net 6 kambarius, bendras buto plotas – 317 kv. metrų. Čia yra įrengtas ir vidaus baseinas, kuriame maudantis atsiveria įspūdingas marinistinis peizažas.

Aruodas.lt nuotr./Pabangus butas Šventojoje
Aruodas.lt nuotr./Pabangus butas Šventojoje

„Tai išskirtinis butas išskirtiniam žmogui. Erdvės didelės ir tiems, kurie jas pasirinks, jos tikrai patiks. Galima sakyti, jog tai namas su vaizdu ant namo stogo. Šiame bute yra visi namo privalumai, nėra tik kiemo, kuris reikalautų didelės priežiūros. Vietoje jo – didžiulė 70 kv. metrų terasa“, – sakė Ž.Gerulaitienė.

Jos teigimu, išskirtinis butas – puiki investicija ir tiems, kas ieško nuolatinės gyvenamosios vietos pajūryje ir nori ramesnės oazės nei Klaipėda ar Palanga, o ir tiems, kurie svajoja apie ypatingą vasaros rezidenciją. Bet kuriuo atveju – apartamentai taps nuostabiais namais užmiestyje, vos už 12 kilometrų nuo Palangos šurmulio.

Aruodas.lt nuotr./Pabangus butas Šventojoje
Aruodas.lt nuotr./Pabangus butas Šventojoje

„Šventosios miestelį daugeliui reikia atrasti iš naujo, tačiau, minėsite mano žodžius, tai vos kelerių metų klausimas. Palangos savivaldybė yra pradėjusi Šventosios uosto atstatymo projektą, planuoja rengti infrastruktūrą žvejams, vystyti jachtų turizmą. Tikiu, kad už kelių metų turėsime gražų, modernų, jaukų uostą su išpuoselėta aplinka, promenada, kavinėmis – labai daug ženklų rodo, kad šis ramus miestelis atsigauna, todėl dabar yra tinkamiausias metas į jį investuoti, vėliau tai gali kainuoti labai brangiai“, – kalbėjo Ž.Gerulaitienė.

Šiuo metu apartamentuose gyvena dviejų asmenų šeima, tačiau nauji namai puikiai tiks ir romantikos ištroškusiai porai, ir gausiai šeimai – čia vietos užteks visiems. Išskirtinis butas turėtų sudominti ir vertinančius gamtą, ramybę, privatumą, mėgstančius ilgus pasivaikščiojimus pajūriu.

Aruodas.lt nuotr./Pabangus butas Šventojoje
Aruodas.lt nuotr./Pabangus butas Šventojoje

„Naujieji šeimininkai turėtų būti tie, kuriems nereikia kasdienio miesto šurmulio, didelių prekybos centrų, kuriems svarbus mažos gyventojų bendrijos jaukumas, saugi kaimynystė, kurie visas reikalingas paslaugas turi savo gyvenamojoje erdvėje. O norintiems pramogų – jos vos už 12 kilometrų“, – pasakojo brokerė.

Neeilinis butas Šventojoje įsikūręs Mokyklos gatvėje, iki jūros nuo jo – vos porą minučių kelio. „Čia tiesiog fantastiškai jauku ir gera būti. Tai namai, kuriuose norisi kurti savo laimės istorijas, čia tvyro ramybės, džiaugsmo ir amžinų atostogų nuotaika“, – tikino Ž.Gerulaitienė.

Detalesnį buto aprašymą ir daugiau nuotraukų rasite skelbimų portale Aruodas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas