Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Aruodas.lt: parduodamas išskirtinis butas prestižiniame žymaus architekto projektuotame name Kauno Fredoje

Įsigijus butą norisi gyventi iš karto, gauti viską „čia ir dabar“. Išskirtinės kokybės, be jokių dėvėjimosi ženklų, su meile įrengtu nestandartiniu interjeru butų antrinėje rinkoje pasitaiko labai retai. Galbūt šis yra tai, ko ieškote?
Parduodamas prabangus butas Fredoje Kaune
Parduodamas prabangus butas Fredoje Kaune / „JUDA NT“ arch. nuotr.

Pažvelgus į parduodamo dviejų miegamųjų, 72 kv.m. dydžio buto nuotraukas iš karto įvertini išskirtinę kokybę, vientisą klasikinį stilių, vyraujančias balta, natūralaus medžio spalvas, pajauti su meile įrengtų namų aurą.

Pasak nekilnojamojo turto agentūros „Juda NT“ pardavimų vadovo Juro Sadausko, klasikinis stilius nėra atsitiktinis, nes butą parduodantys savininkai yra klasikos mėgėjai, namus įsirenginėjo pagal savo skonį. „Klasikinis interjeras niekada neatsibosta, jo vertė visada išlieka. Priešingai nei, tarkime, modernus interjeras, kuris po dešimtmečio dažniausiai keičiamas“, – teigia J. Sadauskas.

„JUDA NT“ arch. nuotr./Parduodamas prabangus butas Fredoje Kaune
„JUDA NT“ arch. nuotr./Parduodamas prabangus butas Fredoje Kaune

Šis išskirtinis būstas reklamuojamas lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Jaukumo suteikia užapvalinti kampai

Butą savininkai įsirenginėjo sau, todėl netaupė, naudojo kokybiškas medžiagas – brangūs tapetai, kilimai, akmeniniai stalviršiai, iš užsienio užsakyti šviestuvai, natūralaus medžio parketas, specialiai šiam butui pagaminti virtuvės, svetainės, vonios mediniai baldai, dvi drabužinės.

Jaukumo suteikia ir išskirtinis buto bruožas – užapvalinti sienų kampai. „Toks sprendimas interjerui suteikia dar daugiau jaukumo, „minkštumo“, po butą lengviau judėti, patekti į kitas patalpas. Be to, užapvalintos sienos klasikinį interjerą padaro ne tokiu nuobodžiu. Kuo mažiau stačių kampų, tuo jaukesni, nestandartiniai namai, be to, saugiau ir vaikus auginti“, – mano J.Sadauskas.

Asmeninio arch. nuotr./Juras Sadauskas
Asmeninio arch. nuotr./Juras Sadauskas

Idealios būklės ir išskirtinės kokybės butų pasitaiko retai

Nors butas nėra naujas, bet nematyti jokio dėvėjimosi ženklų, nė vieno įbrėžimo. „Šeimininkai tikri pedantai, namus labai kruopščiai prižiūrėjo. Iš tiesų, viskas atrodo dar geriau nei nuotraukose“, – tvirtina pardavimų vadovas.

„JUDA NT“ arch. nuotr./Parduodamas prabangus butas Fredoje Kaune
„JUDA NT“ arch. nuotr./Parduodamas prabangus butas Fredoje Kaune

J.Sadausko teigimu, dabar pirkėjai ieško tokių butų, kur viską gautų iš karto – čia ir dabar: „Tokie butai dažniausiai yra antrinėje rinkoje, ne nauji. Nėra lengva rasti tokį, kuris atitiktų visus poreikius, dažniausiai prireikia remonto. O šis butas yra idealios būklės. Tokios išskirtinės kokybės butų rinkoje retai pasitaiko.“ Įsitikinkite peržiūrėję daugiau nuotraukų nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt

Prabangus projektas su unikalia požemine aikštele

Šalia nuosavų namų kvartalo ir gamtos prieglobsčio pastatytas keturių namų, trijų aukštų projektas „Botanikos terasos“ išskiria savo kokybe – namus projektavo garsus architektų biuras „G.Natkevičius ir partneriai“. Pasak J.Sadausko, viršutiniuose aukštuose butai parduodami labai retai, nes juos žmonės pirko sau, o ne nuomai. Prabangių namų fasadui panaudotas natūralus skalūno akmuo, visus namus jungia požeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Į požeminę aikštelę veda du vartai – pro vienus įvažiuojama, pro kitus išvažiuojama, todėl nėra transporto chaoso, nesusidaro laukiančiųjų eilė.

Pasak J.Sadausko, už papildomą mokestį galima įsigyti kelias, dviejų tipų požemines automobilio stovėjimo vietas: atskirą vietą vienam automobiliui bendroje požeminėje zonoje ir dar saugesnį, uždarą garažą su vartais, esantį tame pačiame požeminiame garaže, kurio viduje telpa du automobiliai. Taip pat dar vienas automobilis gali būti statomas prie vartų. Toks garažas atlieka ir sandėliuko funkciją, galima patogiai laikyti dviračius ar kitus daiktus.

Prestižinis viršutinis aukštas

Viršutinis aukštas, kuriame parduodamas butas, yra išskirtinės kokybės – dideli vitrininiai mediniai langai (apatiniuose aukštuose – plastikiniai), aukštos lubos, didelė jauki terasa, iš kurios atsiveria dalinis vaizdas į parką. Į vakarų pusę nukreiptoje jaukioje ir didelėje terasoje su maumedžio grindinis įrengta automatinė markizė, čia galima ilsėtis, grožėtis saulėlydžiais, jei vakarais vėsu – yra infraraudonųjų spindulių šildytuvas.

„JUDA NT“ arch. nuotr./Parduodamas prabangus butas Fredoje Kaune
„JUDA NT“ arch. nuotr./Parduodamas prabangus butas Fredoje Kaune

„Viršutinio aukšto laiptinėje yra tik du butai, terasos nukreiptos į priešingas puses, todėl turėsite daug privatumo“, – sako J.Sadauskas.

Miegamojo langai nukreipti į rytų pusę, todėl labai smagu prabusti su pirmaisiais saulės spinduliais.

Daug žalumos ir pozityvios energijos

Butas parduodamas su baldais, viskas, ką matote nuotraukose – ir kilimai, šviestuvai. „Derybų objektas būtų tik paveikslai, galbūt kai kuri buitinė technika“, – teigia pardavimų vadovas.

Šalia šių namų yra prezidento Valdo Adamkaus gimnazija su moderniu stadionu – bėgimo takai iškloti gumine danga, įrengti treniruokliai. Už 2 min. kelio mašina yra naujausias Kauno savivaldybės įkurtas inovacijų parkas, skirtas startuoliams. Patogu pasiekti miesto centrą – 6 min. su mašina.

„Pietinė miesto dalis yra labai vertinama gyventojų. Čia jaučiama teigiama energija, daug žalumos, tiesiog gera gyventi“, – sako J.Sadauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius