Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: parduodamas prestižinės klasės, istorine dvasia alsuojantis butas Vilniaus širdyje

Būstai senamiesčiuose turi savitą aurą. Apsupti bažnyčių, vienuolynų ir įspūdingos senosios architektūros jie alsuoja istorine dvasia ir amžina elegancija. Jeigu vertinate Vilniaus senamiesčio autentiką, o išėję iš namų norite lengvai pasiekti visas centrines sostinės vietas, greta Rotušės įsikūręs dviejų kambarių butas – kaip tik jums.
Būstas Vilniaus senamiestyje
Būstas Vilniaus senamiestyje / Mona Avik / moona.lt nuotr.

Šis būstas – seno ir naujo sandūra, tarsi meno kūrinys, įkūnijantis praeities bei dabarties estetikos vienovę.

Pačiame Vilniaus Senamiestyje, visai šalia Rotušės, Šiaulių gatvėje esantis naujam gyvenimui paruoštas butas laukia naujųjų šeimininkų, vertinančių gyvenimą miesto širdyje.Išskirtinai skoningai įrengtas aukštos klasės būstas patenkins net reikliausio pirkėjo poreikius – jį kuriant naudotos kokybiškiausios medžiagos, o prie būsto įgyvendinimo idėjos prisidėjo interjero architektė Kristina Jakutė.

Mona Avik / moona.lt nuotr./Būstas Vilniaus senamiestyje
Mona Avik / moona.lt nuotr./Būstas Vilniaus senamiestyje

„Šis butas – idealus istorinio paveldo ir šiuolaikinių poreikių derinys, siūlantis visas senamiesčio būstui priskiriamas privilegijas. Stilingai įrengtas dviejų kambarių butas ne tik alsuoja istorine atmosfera, bet ir tenkina visus šiuolaikinio patogaus gyvenimo reikalavimus“, – teigia nekilnojamojo turto brokeris Nerijus Lisauskas.

Naujam gyvenimui prikelta klasika

Praėjusiais metais būstas buvo iš pagrindų atnaujintas, o tai leido įgyvendinti pažangiausias įrengimo technologijas. Buvo atlikti rekonstrukciniai darbai: pakeisti vamzdynai, radiatoriai, elektros, šildymo instaliacijos, perdaryta grindų perdanga, paklotas ąžuolo parketas. Būstas įgavo naują, modernų stilių, tačiau interjeras išlaikė ypatingą senamiesčio dvelksmą.

Pastato išorė ir jo vieta padiktavo ir laikui nepavaldų interjero stilių. Kiekviena detalė namuose harmoningai dera su kitomis, o išskirtinės būsto detalės prideda aplinkai rafinuotumo. Šių namų stilistika – natūralių medžiagų, funkcionalaus dizaino, išgrynintų formų bei saikingo dekoro visuma.

Mona Avik / moona.lt nuotr./Būstas Vilniaus senamiestyje
Mona Avik / moona.lt nuotr./Būstas Vilniaus senamiestyje

Aukštos lubos, restauruotos dvivėrės durys ir seno laikmečio sienos tapyba įžengus vidun nukelia į laiką, kuris atspindi amžinąją eleganciją. Laisvalaikiui skirta erdvė – svetainė ir valgomasis – išsiskiria rafinuotumu, susipynusiu su moderniais akcentais.

Pagrindinis svetainės akcentas – masyvi knygų lentyna – kviečia pasinerti į istorijos bei intelektualios veiklos pasaulį. Šilto kolorito miegamojo erdvei kontrasto suteikia ryškus plytų akcentas, sukuriantis natūralumo pojūtį.

Beveik visi bute esantys baldai pagaminti pagal dizainerio suprojektuotus brėžinius, todėl yra autentiški ir specialiai pritaikyti šiam būstui. Laikui nepavaldūs namai suplanuoti taip, kad gyventi būtų patogu ir malonu – tinkamai suplanuotos funkcinės zonos leis ir dviejų kambarių bute pajusti komfortą bei erdvaus gyvenimo skonį.

„Nesumeluosiu – būsto nuotraukos iš tiesų atspindi tikrąją jo aplinką. Tai solidus, prestižinės klasės būstas, kurio pagrindinis privalumas yra puiki lokacija bei išskirtinis namų dizainas. Būstas skirtas asmenybėms, vertinančioms solidumą, autentiškus interjero akcentus ir senamiesčio aurą. Žinoma, siekiant komforto, labiausiai subalansuotas vienam žmogui ar porai“, – pasakoja N.Lisauskas.

Peržiūrėti daugiau buto nuotraukų galite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Mona Avik / moona.lt nuotr./Būstas Vilniaus senamiestyje
Mona Avik / moona.lt nuotr./Būstas Vilniaus senamiestyje

Papildomos vertės

Ši autentikos ir ramaus poilsio oazė turi ir daugiau privalumų. Būstui priklauso rūsys, taip pat planuojamos 9 kv. m palėpės dalybos.

„Ne visada senamiestyje esantiems nekilnojamojo turto objektams priklauso papildomos erdvės, todėl tai – tikrai didelis privalumas. Rūsys tinkamas susidėti daiktams, kuriais nenorima užkrauti buto, o palėpė, nors ir nedidelė, tinkama naudoti kaip dar viena erdvė daiktams arba gali būti transformuojama į dar vieną nedidelę, jaukią patalpą“, – teigia NT brokeris.

Na, o vienas didžiausių būsto turtų, kuris sunkiai išmatuojamas ir nėra įkainojamas jokiais pinigais, yra draugiški ir paslaugūs kaimynai.

„Ne vienam būsto savininkui, vykdančiam būsto rekonstrukcijas, aktualus yra susitarimas su kaimynais. Galiu patvirtinti, kad vykdant būsto pertvarkymo darbus, savininkams nekilo rūpesčių dėl kaimynų priekaištų. Kaimynystė iš tiesų yra geranoriška, o žmonės, gyvenantys name, visuomet yra linkę padėti“, – teigia N.Lisauskas.

„Apibendrinant galima būtų teigti taip – tai funkcionalūs, novatoriški ir praktiškais sprendimais žavintys namai, kurie šiuolaikinio laiko tėkmėje išsaugojo istorinį žavesį. Į būstą galima keltis jau šiandien ir patirti aukšto lygio prabangą, kurioje autentika ir modernumas susipina į nepakartojamą harmoniją“, – teigia NT specialistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas