Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atidarytas naujas aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių centras

Ketvirtadienį, spalio 27 dieną oficialiai atidarytas šeštasis Lietuvoje „Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių centras, rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai.
Vilniuje – naujas Workland
Vilniuje – naujas Workland / Workland

Naujasis centras, įsikūręs „3 Burės“ biurų komplekso penktame aukšte, Lvivo gatvėje, talpina per 250 darbo vietų, o centro užimtumas atidarymo dieną siekia beveik 80 procentų.

Atidarymo renginį lydėjo tvarios mados pasirodymas, kurį organizavo „Sustainable Fashion Week Vilnius“ įkūrėjai Seržas Gandžumianas ir Indrė Jakaitytė. Naujo centro atidaryme susirinko žinomiausi Lietuvos verslo atstovai, nuomonės formuotojai.

Išaugęs lanksčių darbo erdvių paslaugų populiarumas

„Workland“ auga nuolat, nuo pat šio bendradarbystės erdvių ir pilnai aptarnaujamų biurų centrų tinklo įkūrimo. Indrek Haal, „Workland“ įkūrėjo teigimu, šiemet kompanija augo dar 40 %, o jų paslaugų paklausa dar niekada nebuvo tokia didelė, kokia yra dabar.

Darbo aplinka yra tokia pat svarbi, kaip ir pats darbas.

„Šiais neužtikrintais laikais įmonėms reikia lanksčių sprendimų ir jos negali sau leisti rizikuoti darbuotojų gerove. Darbo aplinka yra tokia pat svarbi, kaip ir pats darbas. Taigi galime teigti, kad augančią paklausą iš dalies lemia neapibrėžtumas ekonomikoje, bet neabejotinai ir tai, kad žmonės nori dirbti patogioje, įkvepiančioje aplinkoje, kurioje jiems patinka dirbti.“ – komentuoja Indrek Haal.

Org./Naujo Workland biuro centro atidarymo akimirkos
Org./Naujo Workland biuro centro atidarymo akimirkos

Modernios darbo vietos, didinančios produktyvumą

Naujausias centras pasižymi erdvių darbui bei susitikimams ir poilsiui įvairove bei unikaliu jų interjeru, ryškiomis spalvomis, Vilniaus Senamiesčio panoraminiais vaizdais, atsiveriančiais pro didelius langus. Centre įrengti privatūs biurai, talpinantys nuo 2 iki 20 darbuotojų, posėdžių salės, bei atviros bendradarbystės erdvės (ang. Coworking). Visos patalpos pasižymi natūralios šviesos gausa, modernia, įkvepiančia stilistika.

„Darbuotojų produktyvumui be galo svarbi darbo aplinka. Kurdami naujus centrus, atsižvelgiame tiek į interjero funkcionalumą, tiek į išskirtinumą – kad į darbą eiti būtų malonu, aplinka būtų reprezentatyvi, o kartu būtų patogu dirbti“ – sako „Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų centrų vadovė Lietuvoje Laura Panovienė.

Biurų centras gavo „Workland Burės“ pavadinimą ne tik dėl pastato, kuriame įsikūrė: jo interjerą įkvėpė žymiausia sportinių jachtų regata „Vendée Globe“, skriejanti aplink pasaulį ir demonstruojanti nepalaužiamą žmonių ryžtą, drąsą, stiprybę. „Būtent tokių asmenybių – stiprių, įkvepiančių – bendruomenę buria ir „Workland“; galime sakyti, mus įkvepia ir pačių mūsų nariai,“ – dalijasi L. Panovienė.

Org./Naujo Workland biuro centro atidarymo akimirkos
Org./Naujo Workland biuro centro atidarymo akimirkos

Atidarymo renginyje – tvarumo, meno, mados ir verslo sinergija

Atidarymo renginyje susirinko ryškiausi Lietuvos verslininkai, nuomonės formuotojai. Tarp jų – „Workland“ nariai Dovilė Urbanaitė, Ieva Mackevičienė, Orijus Gasanovas, Simona Albavičiūtė – Bandita.

Renginio metu dalyvius nustebino netikėtas pasirodymas – aukštosios tvarios mados šou, kurį organizavo „Sustainable Fashion Week Vilnius“ įkūrėjai Seržas Gandžumianas ir Indrė Jakaitytė.

Org./Naujo Workland biuro centro atidarymo akimirkos
Org./Naujo Workland biuro centro atidarymo akimirkos

Šou metu pademonstruotos lietuvės dizainerės Marijos Petraitytės kolekcija „Distance from a point“ bei Estijos kūrėjos, dizainerės Joanne Heleene Sormus kolekcija „Virbu Verme“.

„Nors menas, mada, verslas, biurai – iš pirmo žvilgsnio sunkiai derinami dalykai, iš tikrųjų dalijasi panašiomis vertybėmis. Jungiant skirtingas sritis, vieniems iš kitų semiantis idėjų ir įkvėpimo, galima sukurti puikių dalykų, todėl „Workland“ kuriama bendruomenė – vienas didžiausių privalumų, tuo pačiu mes stengiamės nebūti „vienodi“ ar nuspėjami ir savo nariams pasiūlyti kuo įvairesnio spektro renginių ir paslaugų,“ – sako L.Panovienė.


„Workland“ grupė yra didžiausias bendradarbystės erdvių tinklas Baltijos šalyse, turintis 11 centrų – penkis Vilniuje, vieną Kaune, vieną Rygoje ir keturis Taline. „Workland“ misija – siūlyti įkvepiančias darbo erdves su profesionaliomis paslaugomis, lanksčiomis sąlygomis ir bendruomene, palaikančia verslo augimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas