Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„BalPol“ statybinių medžiagų ir prekių pakuočių tiekimas nenutrūksta

Siekiant išvengti didesnio COVID-19 plitimo, nuo kovo 16 d. Lietuvoje paskelbtas karantinas. Nepaisant to, kad dauguma prekybos centrų nebeveikia arba veikia ribotai, gyvenimas nesustoja. Laikantis saugumo nurodymų, galima toliau vykdyti statybas, pasirūpinti prekių pakuočių tiekimu, įvertinti ir užtikrinti naudojamos žaliavos kokybę. Todėl „BalPol“ (UAB „Baltijos polistirenas“) toliau vykdo savo veiklą ir užtikrina saugų gaminių pristatymą.
„BalPol“
„BalPol“ / Partnerio nuotr.

Galimybė verslui ir ne tik

Susiklosčiusi situacija nėra palanki tiek pasaulinei, tiek šalies ekonomikai. Todėl kuo daugiau verslo atstovų turėtų maksimaliai išnaudoti esamas galimybes ir nenutraukti savo veiklos. Ne išimtis – tokie sektoriai kaip statybų, buitinių, elektroninių ar maisto prekių pristatymo į namus: juk užsidarius prekybos centrams, žmonių poreikiai nesumažėjo. Įvertindama esamą padėtį, „BalPol“ toliau sėkmingai gamina ir saugiai tiekia: daugiasluoksnes plokštes, polistireninį putplastį, EPS blokelius, dekoratyvinę apdailą ir pakuotes, izoliacines plokštes.

Ceche įdiegta šiuolaikinėmis technologijomis paremta įranga leidžia užtikrinti aukščiausius kokybės standartus atitinkančius polistireninio putplasčio gaminius. Patyrusių darbuotojų komanda teikia profesionalias paslaugas ne tik verslo įmonės, bet ir fiziniams asmenims. Todėl norintys įsigyti statybinių medžiagų ar prekių pakuočių gali kreiptis tiesiogiai, el. paštu: raimondas@balpol.lt.

Palankios prekių pristatymo sąlygos

„BalPol“ atsakingai vertina susiklosčiusią situaciją ir stengiasi užtikrinti kuo patogesnes, saugesnes paslaugas. Užsakytos prekės atvežamos į norimą vietą – namus ar statybų aikštelę. Pristatymo terminai derinami individuliai, jie priklauso nuo užsakymo dydžio ir vietos. Prekių atvežimo kaina nesikeičia, tačiau svarbu įvertinti tai, kad kai kuriais atvejais dėl vilkiko užpildymo procesas gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

Įmonė stengiasi pasirūpinti kiekvieno pirkėjo saugumu, todėl užtikrinamas minimalus kontaktas tarp vairuotojo ir užsakovo. Tai padeda kuo labiau sumažinti užsikrėtimo riziką.

Nepamirštami esminiai dalykai

Nepaisant visuomenėje vykstančių pokyčių, „BalPol“ komanda nepamiršta savo misijos ir toliau rūpinasi aukšta gaminių kokybe. Kaip vietinė tiekėja, įmonė prisideda prie šalies ekonomikos palaikymo, taip pat skatina kitų verslo sektorių veiklą. Būtent bendros pastangos gali padėti išvengti kasdienybėje iškylančių nepatogumų ir sumažinti patiriamus finansinius nuostolius.

Jei nenorite nutraukti statybų, pasirūpinti nenutrūkstamu maisto, buitinių, elektroninių prekių tiekimu, „BalPol“ komanda pasiruošusi jums padėti. Reikalingi polistireninio putplasčio gaminiai kasdien pristatomi į norimą vietą operatyviai ir saugiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas