Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Bonava Lietuva“ Visoriuose už 25 mln. eurų statys daugiabučių kompleksą

Švedijos kapitalo nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Bonava Lietuva“ sostinės Visorių rajone įsigijo sklypą, kuriame už 25 mln. eurų planuoja statyti daugiabučių kompleksą, pranešė „Bonava Lietuva“.
Vizualizacija
Vizualizacija / Įmonės nuotr.

Sklypo įsigijimo vertės „Bonava Lietuva“ BNS Plius neatskleidė.

Pasak įmonės vadovo Remigijaus Pletero, tai itin patraukli vieta dėl paprasto ir patogaus susisiekimo su miesto centru Geležinio vilko gatve.

„Bonava Lietuva“ iš privataus asmens įsigijo 1 ha ploto sklypą Vaidoto Daunio gatvėje, jame numatoma pastatyti apie 200 1–4 kambarių butų, kurių plotas svyruos nuo 28 iki 70 kv. metrų. Komplekse bus požeminės parkavimo vietos ir komercinės patalpos.

Anot bendrovės, visi butai bus A++ energinės klasės bei tik su visa apdaila, kurią bus galima rinktis iš skirtingų variantų, sukurtų interjero architektų ir dizainerių.

Jau pradedami projekto projektavimo darbai, o statybos planuojamas 2025-aisiais ir vyks dviem etapais – paskutinio etapo pabaiga numatoma 2029 metais.

„Bonava Lietuva“ Vilniuje vysto 4 daugiabučių projektus: „Lake Town“ ir „Green Wave“ Pašilaičiuose, „Forest Gate“ – Fabijoniškėse, „Nord Garden“ – Bajoruose. Per penkerius metus bendrovė rinkai pasiūlys daugiau nei 1,5 tūkst. butų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas