Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Butas Klaipėdoje už 26 tūkst. eurų: paremtos lenta lubos ir laiptinėje paliktas šaldytuvas bei klozetas

Turto bankas šiuo metu paskelbęs dviejų kambarių buto Klaipėdoje aukciono datą. Jis įvyks jau netrukus – birželio 21 d. Už šį būstą prašoma 26 244 eurų.
Butas Klaipėdoje
Butas Klaipėdoje / Turto banko nuotr.

Parduodamas dviejų kambarių butas yra pietinėje Klaipėdos miesto dalyje, Minijos gatvėje. Jis yra plytinio namo antrame aukšte.

Plika akimi matyti, kad butui reikalingas remontas. Vienam iš kambarių kabo paveikslų, parvirtęs guli stalas, kampe stovi viryklė, kriauklė ir krosnis.

Kitas – tuščias, lubos paremtos lenta, ant sienų taip pat kabo keli buvusių šeiminkų „meno kūriniai“. Koridoriuje, kuris jau nepriklauso butui, palikti klozetas ir šaldytuvas.

Kaip aprašo Turto bankas, langai šiame būste nekeisti, medinių rėmų, apdaila nusidėvėjusi. Bute grindys išklotos linoleumu ar laminatu, sienos tapetuotos ir dažytos, dalis – išklijuota plytelėmis, lubos tapetuotos.

Yra visos reikalingos komunikacijos: elektra, komunalinis vandentiekis ir kanalizacija, krosninis šildymas.

Atstumas iki Klaipėdos miesto centro apie 4 km.

Tai ne pirmas butas Klaipėdoje, kurį ant prekystalio šiuo metu serviruoja Turto bankas.

15min neseniai rašė, kad butas Klaipėdoje už 7200 eurų – misija įmanoma, bet teks išsikuopti ir naudotis bendru tualetu.

Ekspertų nuomone, valstybės nekilnojamojo turto (NT) aukcionai – šviežias oro gurkšnis merdinčioje rinkoje.

Mindaugas Statulevičius, Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos prezidentas, neseniai pastebėjo, kad pagrindiniams NT rinkos žaidėjams Turto banko aukcionai šiandien – itin aktualūs.

„Šiandien valstybinio NT sektoriaus pasiūlos tempai yra didesni nei privataus, tad valstybė tampa viena pagrindinių žaidėjų, formuojant pasiūlos apimtis šiandieninėje rinkoje. Be abejo, turime pastabų dėl pernelyg trumpų terminų norint įsigilinti į aukcionuose siūlomus objektus bei atsiskaitymo tvarkos, dėl kylančios neapibrėžtumo rizikos: ką galiausiai pavyks įsigyti, kokios procedūros vėliau dar gali laukti – tai sumažina valstybės galimybes gauti maksimalią kainą už savo parduodamą turtą. Bet reikia pasidžiaugti, kad aukcionų procesai gerėja, kad siūloma patrauklių, potencialo turinčių objektų, kurie investuotojus tikrai domina“, – neseniai vykysioje diskusijoje sakė M.Statulevičius.

Daugiau apie tai, skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas