Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dabar Hobitone iš „Žiedų valdovo“ galite apsistoti vos už 5 svarus už naktį

Pirmą kartą originalią Hobbitono filmavimo aikštelę galima užsisakyti per „Airbnb“. Į Naująją Zelandiją nuskristi norintys gerbėjai gali įsigyti vieną iš specialių nakvynių filmavimo aikštelėje – apsistoti nuostabioje kaimo trobelėje, rašo portalas metro.co.uk.
Dabar Hobitone iš „Žiedų valdovo“ galite apsistoti vos už 5 svarus sterlingų už naktį
Dabar Hobitone iš „Žiedų valdovo“ galite apsistoti vos už 5 svarus sterlingų už naktį / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Russelas Alexanderis kviečia svečius į savo šeimos valdas gyventi kaip Bilbo Bagginsas ir nakvynei pasirinkti tokią trobelę. Garsusis turtas buvo rodomas „Žiedų valdovo“ ir „Hobito“ filmų trilogijose.

Įsikūręs vaizdingame Naujosios Zelandijos Waikato regione, 2 500 akrų ploto veikiančiame ūkyje, šis turtas sužavėjo filmų kūrėjus daugiau nei prieš du dešimtmečius ir vis dar nepraranda savo žavesio.

R.Alexanderis per „Airbnb“ surengs tris atskiras dviejų nakvynių viešnages ne daugiau kaip keturiems svečiams už 10 NZD dolerių už naktį (apie 5 svarus sterlingų) kaip duoklę filmo „Hobitas: netikėta kelionė“ 10-osioms metinėms.

Svečiai, kuriems bus suteikta galimybė patekti į 44 „Hobito duobes“, „The Millhouse“, „The Green Dragon Inn“ ir kitas J. R. R. R. Tolkieno kūrinio vietas, galės leistis į nepakartojamą kelionę po Viduržemį.

Svečiams taip pat bus surengta ekskursija po užkulisius ir galbūt pavyks susitikti su čia gyvenančiu katinu.

Jau daugiau nei du dešimtmečius Hobitono filmų aikštelėje sutinkame milijonus aistringų gerbėjų, tačiau dar niekada niekas neturėjo galimybės praleisti naktį Viduržemyje, – sakė šeimininkas R.Alexanderis.

„Džiaugiuosi galėdamas pasidalyti savo šeimos ūkio grožiu ir džiaugiuosi galėdamas „Airbnb“ svetainėje priimti šios kultinės vietos gerbėjus iš viso pasaulio“, – pridėjo jis.

Kiekvienas pageidaujantis gali užsisakyti vieną iš trijų nakvynių nuo gruodžio 13 d. 21 val. Viešnagės vyks 2023 m. kovo mėn.

Norėdami pateikti prašymą rezervuoti, svečiai turi turėti patvirtintą „Airbnb“ profilį, teigiamų atsiliepimų istoriją ir būti vyresni nei 18 metų.

Svečiai patys atsako už savo transportą į Oklendą (Naujoji Zelandija) ir atgal, tačiau dviejų valandų kelionei nuo oro uosto iki apgyvendinimo vietos bus suteiktas transportas automobiliu į abi puses.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas