Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dvejus metus vyras gyveno penkių žvaigždučių viešbutyje: nesumokėjo nė cento

Vyras kaltinamas penkių žvaigždučių viešbutyje Indijoje gyvenęs beveik dvejus metus ir nesumokėjęs nė cento, skelbia leidinys „Insider“. Vyriškis viešbutyje, kuris yra netoli Delio tarptautinio oro uosto, esą išbuvo 603 dienas ir neapmokėjo 70 000 dolerių (64 122 eurų) sąskaitos.
Viešbutis
Viešbutis / 123rf.com nuotr.

Ankushas Dutta Delio viešbutyje „Roseate House“ užsiregistravo 2019 m. gegužės 30 d. ir užsisakė kambarį vienai nakčiai, rašo laikraštis „The Indian Express“.

Jis vis pratęsdavo savo viešnagę ir po 603 dienų, 2021 m. sausio 22 d., išvyko – neapmokėjęs sąskaitų, kurios siekė 5,8 mln. indiškų rupijų, arba daugiau kaip 70 700 JAV dolerių, pranešė laikraštis, remdamasis policijos skundu.

Viešbutis įtaria, kad jo darbuotojas PRemas Prakashas padėjo A.Duttai gyventi nemokamai, nes jis buvo atsakingas už finansus ir turėjo prieigą prie kompiuterinės sistemos, per kurią galėjo tikrinti, ar svečiai yra susimokėję.

Aukšto rango policijos pareigūnas laikraščiui „The Indian Express“ sakė, kad viešbučio darbuotojas ir A.Dutta „ištrynė įrašus, suklastojo ataskaitas, pateikė suklastotus čekius ir dokumentus ir apgavo viešbutį piktnaudžiaudami elektronine viešbučio sistema“, kad išvengtų sąskaitų apmokėjimo.

Indijos policija dėl šios situacijos atlieka tyrimą, pranešė „Indian Express“.

Indijos įmonei „Bird Hospitality“ priklausantis 216 kambarių viešbutis „Roseate House“, atidarytas 2016 m., save įvardija kaip aukščiausios klasės šiuolaikinį viešbutį. Viešbutyje veikia keli restoranai, prabangus SPA centras ir bendradarbystės erdvė.

Kambarių kaina „Roseate House“ prasideda nuo maždaug 8 500 rupijų už naktį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas