Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dviejų miegamųjų namai Anglijoje parduodami vos už 56 tūkst. eurų, tačiau juos teks gerokai iškuopti

Kai būstas Anglijoje kainuoja mažiau kaip 100 tūkst. svarų (114 tūkst. eurų), susilaukia pirkėjų dėmesio. Tačiau nusipirkus tokį būstą, jį teks gerokai iškuopti.
Aukcione Donkasteryje parduodamas namas
Aukcione Donkasteryje parduodamas namas / Vida Press nuotr.

Kaip rašo portalas metro.co.uk, dviejų miegamųjų Donkasteryje, šiaurinėje Anglijoje, nekilnojamasis turtas netrukus bus parduodamas aukcione. Jo orientacinė kaina – nuo 50 000 iki 60 000 svarų sterlingų (57–68 tūkst. eurų).

Tai klasikinis dviejų aukštų būstas. Jame yra du prieškambariai, iš kurių patenkama į virtuvę, du miegamieji viršuje ir šeimos vonios kambarys.

Tai kur gi kabliukas? Čia palikta baisi netvarka.

Namo svetainė nešvari, stalai nukrauti šiukšlių maišais, apklijuoti lipnia juosta, plastikiniu maišeliu ir aplipę maisto atliekomis, o ant grindų mėtosi šiukšlės. Sofa ir sienos taip pat nusėtos nepatraukliomis žymėmis.

Antrame priimamajame ant grindų taip pat netvarka: mėtosi dėžės ir sodo įrankiai, o virtuvėje tikrai būta geresnių laikų – ant lubų matosi purvo ir drėgmės žymės.

Pirmajame miegamajame užuolaida baigia nukristi, ant grindų dar daugiau šiukšlių ir žymių ant sienų, o antrajame miegamajame tarp šiukšlių ant grindų – nepaklotas purvinas čiužinys ir išmesta alaus skardinė.

Vonios kambario sienos nedažytos, ant grindų tebeguli tualetinis popierius, o galinis sodas be žolės ir, regis, kartu su nereikalingais sukrautais baldais.

Nekilnojamojo turto skelbime, kuriame apie netvarką neužsimenama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas