Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Eika Asset Management“ įsigijo verslo centrą Varšuvoje

Investicijų bendrovės „Eika Asset Management“ (EAM) valdomas nekilnojamojo turto fondas „Eika Real Estate Fund“ (EREF) įsigijo verslo centrą „Celebro“ Varšuvoje. Tai yra pirmoji fondo investicija kaimyninėje Lenkijoje, įmonė toliau planuoja investuoti Vidurio ir Rytų Europos regione.
Eika verslo centras
Eika verslo centras / „Eika“ nuotr.

Sandorio suma neatskleidžiama, pranešė „Eika“.

EAM generalinė direktorė Viktorija Orkinė sako, kad ši investicija yra įmonės strategijos – investuoti į Vidurio ir Rytų Europos šalis – dalis, tuo pačiu diversifikuojant portfelį.

„Investicija į šį verslo centrą saugi, nes generuoja nuolatinį ilgalaikį nuomos pajamų srautą, be to, tikime Varšuvos miesto potencialu ir toliau planuojame investicijas šiame regione“, – pranešime teigė V.Orkinė.

„Celebro“ yra 9-oji EREF investicija. Be jos, fondo portfelyje yra „Highway“ verslo centras ir „Audi“ bei „Volkswagen“ automobilių atstovybės Vilniuje, „DHL Lietuva“ terminalas Vilniaus oro uosto teritorijoje bei „Benu“ vaistinių valdytojos „Tamro“ logistikos centras Kauno LEZ, „ViaCon Baltic“ gamybos centras Kauno rajone, „Business Centrum Tesla“ verslo centras Slovakijoje, „Groston“ prekybos centras Rygoje.

Šiuo metu „Celebro“ yra 100 proc. išnuomotas dviem nuomininkams: kosmetikos prekių tinklui „Avon“ ir klinikai „Pratia“, priklausančiai „Neuca“ farmacijos grupei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas