Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Foxpay“ byla: areštuotas prabangus I.Trinkūnaitės namas, M.Navickų šeimos dirbtuvės ir butas Senamiestyje

Generalinė prokuratūra šių metų spalio 18 d. areštavo prabangų Ievos Trinkūnaitės namą Vilniuje, taip pat buvusios ministrės Monikos Navickienės ir jos sutuoktinio Mindaugo Navicko dirbtuves sostinės Šilo gatvėje bei butą S.Skapo gatvėje, praneša delfi.lt.
Ieva Trinkūnaitė
Ieva Trinkūnaitė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Praėjusią savaitę teisėsauga pranešė, kad sulaikė „Foxpay“ ir „iSun Lithuania“ savininkę Ievą Trinkūnaitę ir jos sugyventinį Vilhelmą Germaną (buvusį V.Židelį). Sulaikytas UAB „Litlab“ savininkas Mindaugas Navickas, tačiau jis paleistas už užstatą. Dviem mėnesiams suimtas tik V.Germanas. Tyrime – iš viso septyni įtariamieji.

Teisėsauga šiuo metu atlieka didelės apimties ikiteisminį tyrimą, kuris pradėtas dėl galimo neteisėtu būdu įgytų lėšų legalizavimo, piktnaudžiavimo, sukčiavimo, turto pasisavinimo ir iššvaistymo, kyšininkavimo bei papirkimo.

Vykdant šį tyrimą Generalinė prokuratūra spalio 18 d. areštavo I.Trinkūnaitei priklausantį prabangų namą sostinės Antakalnio mikrorajone, Rūtų g.

Registrų centro duomenimis, 2009 m. užbaigto vienbučio pastato bendrasis plotas – 586.44 kv. m. Nurodoma, kad namo vidutinė rinkos vertė šių metų sausio 1 d. siekė 746 tūkst. eurų. Namas yra žemės sklype, kurio plotas yra 0.1200 ha.

Areštuotos Navickų dirbtuvės ir butas

Tą pačią dieną areštuotos ir Navickų šeimos dirbtuvės, esančios Vilniuje, Šilo gatvėje, Pavilnių regioniniame parke, taip pat šiai šeimai priklausanti sklypo dalis.

Generalinė prokuratūra spalio 18 d. apribojo disponavimą ir Navickų šeimai priklausančiame bute Vilnius Senamiestyje, S. Skapo gatvėje.

Trijų kambarių buto bendrasis plotas – 86.75 kv. m. Didžioji buto dalis priklauso M.Navickienei.

Registrų centre nurodyta, kad, šio buto vidutinė rinkos vertė yra 313 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito