Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hanner“ už 53 mln. eurų pardavė biurų pastatą Rygoje

Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros grupė „Hanner Group“ už 53 mln. eurų pardavė Rygos biurų pastatą „Place Eleven“ Švedijos investicijų kompanijos „East Capital Real Estate“ fondui.
Ryga, Latvija
Ryga, Latvija / 123RF.com nuotr.

„East Capital Real Estate IV“ įsigijo Rygos Skanste rajone esantį 16 tūkst. kv. metrų nuomojamojo ploto pastatą, visas pastatas yra išnuomotas, pranešė „East Capital Real Estate“.

„Verslo centro „Place Eleven“ įsigijimas yra svarbus „East Capital Real Estate“ žingsnis vykdant savo įsipareigojimą investuoti į patrauklų ir ekologišką turtą. (...) Atsižvelgiant į sudėtingas rinkos sąlygas renkamės investuoti į stabilų ir patikrintą turtą“, – pranešime teigė „East Capital“ vadovas Madis Raidma.

Anot „Hanner“ valdybos pirmininko Arvydo Avulio, lėšos iš objekto pardavimo bus skirtos investicijoms į nekilnojamojo turto projektus Centrinėje ir Pietų Europoje.

„Šio verslo centro pardavimas yra vienas iš mūsų strategijos žingsnių, o gautas pinigų srautas bus skirtas investicijoms į NT projektus Centrinėje ir Pietų Europoje“, – pranešime teigė A.Avulis.

„Hanner“ ateityje neatsisako naujų investicijų ir Latvijos sostinėje.

Sandorį finansavo „Swedbank“, tačiau kiek jis paskolino, nenurodoma.

„East Capital Real Estate IV“ yra numatęs per ateinančius metus investuoti dar 175-200 mln. eurų į komercinį NT Baltijos ir Centrinės Europos šalyse bei vertina tolesnių įsigijimų galimybes.

„East Capital Real Estate“ valdo keturis fondus ir vieną investavimo mandatą, kurių bendra NT vertė siekia 400 mln. eurų, o bendras nuomojamas plotas sudaro 330 tūkst. kv. metrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas