Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Brangiausi butai ir namai lietuviškame pajūryje

Ekonomikos kreivei kylant į viršų, daugėja žmonių, kurie ieško antro būsto – atostogauti, pailsėti ar tiesiog pakeisti vietą. Tad buvę nuomininkai virsta nekilnojamojo turto savininkais. Neretai žvilgsnis krypsta į pajūrį.
Brangiausi būstai pajūryje
Brangiausi būstai pajūryje / Aruodas.lt

Nekilnojamojo turto skelbimų portalo Aruodas.lt statistika rodo, kad kuo

arčiau jūros, tuo kainos lipa aukščiau. Pavyzdžiui, Kretingos rajone pardavėjai už buto kvadratinį metrą prašo 734 eurų. Klaipėdos mieste kainų vidurkis jau perlipa tūkstantį eurų ir sudaro 1089 eurus. Kurortai kainų kartelę kilsteli į naujas aukštumas: Lietuvos vasaros sostinėje – Palangoje – pardavėjai už buto kvadratinį metrą prašo 1426 eurų, o Neringoje – vidutiniškai 2347 eurų.

Vidurkiai vidurkiais, o kai pradedama rinktis konkrečiai, kainos gali varijuoti – ir gerokai. Aruodas.lt atrinko vienus iš brangiausių butų ir namų, kurie šiuo metu yra parduodami pajūryje – galima pasižiūrėti, ką geriausia turi pajūris.

Brangiausi butai

4 kambarių butas Klaipėdoje

Tenka pasakyti, kad šio keturių kambarių buto, kuris yra Klaipėdos miesto centre, kaina yra svaiginanti. Pardavėjas paaiškina, kodėl ji tokia: butas yra „prabangus, išskirtinio dizaino, naujame dangoraižyje Klaipėdos centre.“ Iš 19 aukšto atsiveria fantastiška panorama į miestą ir jūrą.

Buto kainą ir nuotraukų rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

3 kambarių butas Palangoje

Trijų kambarių butas yra Palangos Birutės gatvėje, prie pat jūros – ji vos už trijų šimtų metrų. Kartu su butu pirkėjas gauna automobilio vietą kieme, garažą po namu, taip pat baldus ir visą buitinę techniką.

Buto kainą ir nuotraukų rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

3 kambarių butas Palangoje

Tarp brangiausių – dar vienas trijų kambarių butas Palangoje, šį kartą S. Daukanto gatvėje, t. y. miesto centre. Ne tik vieta išskirtinė – butas įrengtas prabangiai, parduodamas kartu su baldais ir buitine technika. Kainuoja ir ramybė – namo teritorija aptverta, ją saugo sargas.

Buto kainą ir nuotraukų rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Brangiausi namai

Namas Palangoje

Palangos Vytauto gatvėje esantis namas - 250 kv. metrų. Jis pastatytas individualių namų kvartale „Birutės parkas“. Kvartalą juosia pušų masyvas. Namas įrengtas padedant interjero dizaineriui. Visos interjero detalės, baldai, šviestuvai, technika – nauji ir išskirtiniai, o svetainėje esantis židinys dekoruotas menininko.

Namo kainą ir nuotraukų rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Namas Klaipėdoje

Klaipėdos centre parduodamas namas – tikras milžinas. Dviejų aukštų 320 kv. m name yra penki kambariai, taip pat sauna su baseinu, laiko poilsiavietė su židiniu. Vidaus durys ir laiptai pagaminti iš raudonmedžio, čekiško stiklo šviestuvai atgabenti iš Čekijos, baldai – iš Italijos, kilimai – persiški.

Namo kainą ir nuotraukų rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Namas šalia Klaipėdos

Šalia Klaipėdos 2010 m. pastatytas namas yra 350 kv. m ploto. Įdomios architektūros būstas išsidėstęs 35 a sklype. Kartu su namu parduodamas garažas, rūbinė, ūkiniai pastatai, terasa. Pats namas yra erdvus (vos penki kambariai), o aplinka idealiai sutvarkyta.

Namo kainą ir nuotraukų rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Namas Giruliuose

Giruliuose parduodamas namas yra kilometro atstumu nuo jūros. 279 kv. m, dviejų aukštu name yra šeši kambariai: pirmame aukšte – įėjimas, didžiulis holas, svetainė su židiniu, valgomasis, virtuvė; antrame aukšte – pagrindinis miegamasis su didžiuliu vonios kambariu, kuriame yra ir garinė 4 vietų pirtis, 2 miegamieji su atskirais san. mazgais. Namas yra pušyne, uždaroje teritorijoje.

Namo kainą ir nuotraukų rasite Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas