Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasižvalgykite: namo interjeras už 100 tūks. eurų – dušas drabužinėje, miegamasis be durų

Su gamta susiliejantis 200 kvadratinių metrų namas šalia Klaipėdos jo šeimininkams – tikra ramybės oazė. Joje netrūksta originalių sprendimų: miegamojo erdvė be durų, dušo kabina drabužinėje, pakelta nuo grindų šeimininkų lova bei draugiška gyvūnams grindų danga.
Namo pajūryje vizualizacija
Namo pajūryje vizualizacija / Aleksandros Zniščinskos vizualizacija

„OG“ interjero dizaino studijos interjero dizainerė-projektuotoja Oksana Guseva 15min pasakojo, kad šio namo gyventojai – jauni, ambicingi ir labai charizmatiški, aiškiai žinantys, ko nori: pasirinkę gyventi toliau nuo miesto, arčiau gamtos, jie nori ne konkuruoti su kraštovaizdžiu, o į jį įsilieti.

Ir iš tiesų žvelgiant į vizualizacijas, kurios netrukus pamažu bus įgyvendinamos, akivaizdi gamtos ir šio namo draugystė. Rodos, nėra aiškios skirties, kur prasideda namas, o kur jau gamtos ribos, jie tarsi susilieja, vienas kitą papildydami.

Pagrindiniai užsakovų norai, išsakyti interjero kūrėjoms – Oksanai Gusevai ir Evelinai Gusevai Petrauskei, buvo išsaugoti patalpos aukščius, langų nedengti užuolaidomis.

„Tiesa, dėl šios sąlygos klientus pavyko perkalbėti, jie taip pat norėjo pasirinkti praktišką ir draugišką gyvūnams grindų dangą bei suprojektuoti išskirtinę miegamojo erdvę, kurioje turi tilpti sanitarinis mazgas, drabužinė ir tai padaryti be jokių durų“ – sako O.Guseva.

Pirmajame namo aukšte suprojektuota svetainė bei virtuvės zona, sanitarinis mazgas, prieškambaris, kuriame betono laiptai veda į antrąjį, poilsiui skirtą, aukštą. Ten – šeimininkų miegamasis, dar du vonios kambariai bei du miegamieji.

Paieškota ir netikėtų sprendimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas