Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„INVL Partner Global Real Estate“ fondas ieško naujų investuotojų

Baltijos šalių alternatyvaus turto valdytojos „INVL Asset Management“ atviro tipo informuotiesiems investuotojams skirtas fondas „INVL Partner Global Real Estate Fund I“ siekia pritraukti papildomų investuotojų lėšų, kad investuotų į vienos didžiausių pasaulyje nekilnojamojo turto (NT) valdymo bendrovių „Brookfield Asset Management“ valdomus NT fondus JAV ir Vakarų Europoje.
Pinigai
Pinigai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Fondo investicinių vienetų platinimas prasideda trečiadienį, juos platina „INVL Financial Advisors“, valdanti prekės ženklą „INVL Šeimos biuras“. Minimali investavimo į fondą suma – 145 tūkst. JAV dolerių (šios dienos kursu – 133,44 tūkst. eurų).

Šių metų sausį įsteigtas „INVL Partner Global Real Estate Fund I“ iš investuotojų jau yra pritraukęs 12,2 mln. JAV dolerių (šios dienos kursu – 11,23 mln. eurų), o į šį fondą investavo 41 investuotojas.

Naujasis „INVL Asset Management” fondas siekia padidinti ilgalaikę fondo dalyvių kapitalo vertę ir kartu sudaryti galimybę investuotojams gauti periodinių pajamų iš fondo turto.

NYSE biržoje kotiruojamos „Brookfield Asset Management“ kartu su susijusiomis įmonėmis valdomas turtas 2024-ųjų pradžioje sudarė daugiau nei 850 mlrd. JAV dolerių (šios dienos kursu – 782,25 mlrd. eurų), iš jų valdomas NT – 271 mlrd. JAV dolerių (249,4 mlrd. eurų), o pagal valdomo NT vertę bendrovė buvo trečia pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi