Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: išskirtinis būstas rajone, kurį įsimyli kiekvienas: šiems namams trūksta tik šeimininko

Namai – tai jausmas. Iš tiesų, kam tenka lankytis viename geidžiamiausių sostinės rajonų – Paupyje – turbūt retas kuris nepagalvoja, kad tai vieta, kurioje išties norėtųsi gyventi, turėti namus. Šiuo metu čia naujų šeimininkų laukia išskirtiniai apartamentai, taigi svajojantys apie gyvenimą miesto centre, tačiau gamtos glėbyje – sukluskite.
Butas Paupyje
Butas Paupyje / Donato Petkaus nuotr.

Paupys – tai savotiška istorinio Vilniaus senamiesčio ir gamtos sąveika. Kuriant rajoną ir galvojant apie čia dienas leisiančią bendruomenę, svarbiausia buvo išlaikyti gamtos ir urbanistikos harmoniją, architektūra aprėpti Paupio istoriją ir kuo tvariau integruoti šiuolaikinius aukštos klasės patogumus.

Tai tarsi mini miestelis mieste, turintis viską patogiam ir šiuolaikiškam gyvenimui. Čia vyksta įvairūs renginiai, yra meno ir paveikslų galerijų, parduotuvių, butikų, kepyklų, restoranų, įvairių paslaugų, sporto klubas, kino teatras, vaikų užimtumo centras ir daug kitų, šiuolaikinio žmogaus kasdienybę palengvinančių ir dominančių objektų bei veiklų, todėl nenuostabu, kad šį rajoną išsyk įsimyli net tie, kurie čia negyvena: užtenka čia praleisti keletą valandų, kad netruktum suprasti, jog tai – išties tobula vieta gyventi.

Donato Petkaus nuotr./Butas Paupyje
Donato Petkaus nuotr./Butas Paupyje

Išskirtiniai namai laukia naujakurių

Jeigu svajojate gyventi Paupyje ir domitės čia parduodamu nekilnojamuoju turtu, tikriausiai jau pastebėjote, kad parduodamų butų čia nėra itin daug. Šiuo metu naujų šeimininkų laukia prabangus dviejų kambarių būstas: išskirtinio dizaino, naujai įrengtas ir negyventas, patogiai išplanuotas, su dideliais vitrininiais langais, uždaru kiemu bei 8 kv. metrų terasa.

„Tai išskirtinis butas, kuris laukia išskirtinio pirkėjo. Paupyje gyvena aukštesnes pajamas turintys žmonės, vertinantys kokybę ir gerą lokaciją. Šis butas yra idealiai tinkantis vienam ar dviems žmonėms, kuriems svarbūs šie dalykai, kurie žino, kokia gera tai investicija“, – sako nekilnojamojo turto brokeris Dominykas Bagdonas.

Donato Petkaus nuotr./Butas Paupyje
Donato Petkaus nuotr./Butas Paupyje

Apartamentai ne tik yra viename geidžiamiausių sostinės rajonų, bet ir įrengti taip, kad naujiesiems šeimininkams nieko galvoti nebereikėtų – tiesiog įsipatoginti ir mėgautis naujais namais.

„Butas įrengtas ne tik itin kokybiškai, naudojant pačias geriausias medžiagas, bet ir stilingai, remiantis naujausiomis šiuolaikinėmis tendencijomis, dalyvaujant ir domintis interjero parodomis Italijoje bei Vokietijoje. Jame dar niekas negyveno, todėl naujieji šeimininkai bus pirmieji, kurie visu tuo galės pasimėgauti“, – priduria D.Bagdonas.

Būsto kaina – kiek daugiau negu 400 tūkst. eurų, – anot pašnekovo, tai kaina, kuri atitinka parduodamo objekto vertę, todėl besidominčių būsto pirkimu šiame prestižiniame rajone ji tikrai nenustebins.

Šie apartamentai nėra pigūs, bet taip yra todėl, kad jie yra išskirtiniai, prestižinėje vietoje, juos įrenginėjant nebuvo taupoma, apgalvota kiekviena, net ir mažiausia, detalė. Negana to, šis objektas yra kiek atokiau nuo Paupio epicentro, nuo viso šurmulio, taigi gyvendami pačiame miesto centre turėsite dar ir ramybės – tai absoliučiai tobulas derinys“, – šypteli NT specialistas.

Jis priduria, kad būstas yra uždarame kieme, turi didelę terasą su žalia zona, todėl gyvendami centre visada turėsite galimybę turėti šiek tiek gamtos ir ramybės, pritaikyti šią zoną individualiems savo poreikiams ar hobiams.

Donato Petkaus nuotr./Butas Paupyje
Donato Petkaus nuotr./Butas Paupyje

Gyventi Paupyje – vos kelios galimybės

D.Bagdonas pasakoja, kad išskirtiniai, prabangūs būstai savo šeimininkų gali laukti ilgiau, negu pigesnio segmento, tačiau tiki, kad šis objektas netruks sulaukti pirkėjo, kuriam vardinti minėtų pliusų net nebereikės.

„Kiekvienas būstas turi savo pirkėją, tiesiog reikia tam tikro laiko ar aplinkybių, kad jie vienas kitą surastų. Išskirtiniai, prabangūs apartamentai dažniau savo žmogaus ieško ilgiau, tačiau tai – normali praktika, nes prabangesnį būstą perkantis žmogus žino, ko nori, yra įvertinęs savo galimybes ir poreikius, taigi ieško to tobulojo varianto, kuris juos atitiktų“, – teigia pašnekovas.

Donato Petkaus nuotr./Butas Paupyje
Donato Petkaus nuotr./Butas Paupyje

Anot jo, svajojantys gyventi Paupyje tikriausiai jau susidūrė su tuo, kad pasiūla yra išties labai maža, nes didelio susidomėjimo ir įvertinimo sulaukęs rajonas neužtruko sulaukti naujakurių, todėl tos kelios galimybės įsigyti čia būstą – aukso vertės.

„Apartamentų pasiūla Paupyje yra gana ribota, ir, manau, kad kuo toliau, tuo labiau ji mažės, nes paties rajono plotas nėra itin didelis, o namai – mažaaukštės statybos. Taip, dar vystomi keli nauji objektai, tačiau bet kokiu atveju ši vieta nėra masinės statybos ir kiekvienas statinys čia yra kruopščiai pasvertas ir reikšmingas. Taigi manyčiau, kad kuo toliau, tuo sudėtingiau bus Paupyje įsigyti būstą.

Kiek rodo patirtis, čia įsikelia žmonės, kuriems labai patinka visas šio rajono konceptas ir jie neturi vizijos čia pagyventi laikinai – planai dažniausiai būna ilgalaikiai. Svarstau, kad net jeigu dabar Paupyje gyvenantys žmonės kažkada sumąstys išsikraustyti, būstų šiame rajone neskubės parduoti, labiau tikėtina, kad jie bus nuomojami arba perleidžiami kitiems šeimos nariams. Todėl šiuo metu pardavinėjami apartamentai – viena iš tų retų dar likusių galimybių turėti čia namus“, – teigia NT brokeris D.Bagdonas.

Šį būstą rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas