Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Namas su vienu iš „geriausių Škotijos vaizdų“ parduodamas už beveik milijoną svarų

Rinkoje pasirodė namas, iš kurio atsiveria, kaip teigiama, vienas iš „labiausiai neįtikėtinų Škotijos gyvenamųjų kambarių vaizdų“. Nuostabus keturių miegamųjų namas stovi ant Forto upės kranto, vos už kelių metrų nuo vieno žymiausių Škotijos objektų – Forto tilto, rašo metro.co.uk.
Namas su vienu iš „geriausių Škotijos vaizdų“ parduodamas už beveik milijoną svarų
Namas su vienu iš „geriausių Škotijos vaizdų“ parduodamas už beveik milijoną svarų / SWNS/„Scanpix“ nuotr.

Namas turi keturis priimamuosius, keturis miegamuosius ir keturis vonios kambarius, taip pat didelį balkoną ir sodą.

Prie namo – labai erdvi privati automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje – dvivietis garažas, o virš jo yra net atskiras studijos tipo butas, rašo metro.co.uk.

Kadangi didžioji namo dalis turi langus su vaizdu į vandenį, vaikštinėdami po jį galite grožėtis nuostabia panorama.

Iš laiptinės aikštelės ir antrojo miegamojo patenkama į didelį balkoną, iš kurio atsiveria saulėtas pietų krypties vaizdas ir vienas geriausių bei fotogeniškiausių Forto tilto vaizdų (nors negalime garantuoti, kad Škotijoje sulauksite tokio oro, kokio pageidaujate).

Tačiau nebijantys stoti akistaton su gamtos stichijomis gali mėgautis gamtos grožiu akmeninėje įlankoje, kur šalia tako, vedančio prie molo, galima pailsėti prie laužavietės.

Namo kaina viršija 925 000 svarų sterlingų. Kyla klausimas, kiek, jūsų nuomone, verta pabusti su šiais vaizdingais vaizdais?

Namo vidų taip pat reikės gerokai paremontuoti, bet būkime tikri, šis turtas yra apie tai, ką jis gali pasiūlyti už plytų ir skiedinio ribų.

Namas yra vos už kelių minučių kelio pėsčiomis nuo North Queensferry centro, kaimelio, kurį „The Sunday Times“ 2016 m. pripažino viena geriausių vietų gyventi Škotijoje.

Jis yra visai netoli Edinburgo šurmulio ir yra ideali vieta šeimoms, ieškančioms ramaus prieglobsčio nuo miesto šurmulio.

Jamesas Shipmanas, „Thorntons Property Services“ Edinburgo srities nekilnojamojo turto vadovas, teigė, kad tai išties unikalus turtas, iš kurio atsiveria vienas geriausių vaizdų visoje šalyje.

„Tokie nauji pastatai kaip šis visada turi paklausą, jau sulaukėme tarptautinių užklausų dėl šio nekilnojamojo turto. Iš jo atsiveria nepakartojami vaizdai, ir tai tikrai unikalus turtas“, – tikino jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas