Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Negeidžiamiausias būstas Didžiojoje Britanijoje parduodamas jau 14 metų

Nekilnojamasis turtas, pavadintas „labiausiai nepageidaujamu būstu visoje Didžiojoje Britanijoje“, parduodamas jau daugiau nei 14 metų. Jo pardavimo skelbimas „sukasi“ ilgiausiai šalyje, rašo metro.co.uk.
Londonas
Londonas / 123rf.com nuotr.

Šiaurės Londone esantis dviejų miegamųjų butas per du aukštus, už kurį prašoma 387 339 eurų, nuo 2009 m. vasario 16 d., kai buvo įdėtas jo pardavimo skelbimas, rinkoje išbuvo 5 146 dienas.

Namas yra puikioje vietoje, iš kurios geras susisiekimas su Londono centru, jame yra du dviviečiai miegamieji, modernus šeimos vonios kambarys, centrinis dujinis šildymas ir dvigubi langai.

Kaip teigiama skelbime, šis turtas „būtų idealus šeimos būstas arba galimybė investuoti“.

Iš namo galima pėsčiomis pasiekti Enfildo miesto metro stotį ir prekybos centrą „Palace Gardens“, kuriame įsikūrusios įvairios parduotuvės, tarp kurių – „M&S“, „H&M“, „Tk Maxx“ ir „Office“, taip pat kelios kavinės.

Enfildo miesto centre esantis būstas taip pat yra netoli kino teatro „Cineworld“, batutų parko, kriketo klubo, kelių golfo klubų ir vandens telkinio.

Enfildo miestelis turi gerą susisiekimą su Londono centru: traukiniu iki centrinės miesto dalies nuvyksite mažiau nei per keturiasdešimt minučių, o automobiliu kelionė užtrunka kiek daugiau nei valandą.

Šiuo metu šį nekilnojamąjį turtą parduoda „W J Meade“.

Skelbime rašoma: „W J Meade“ didžiuojasi galėdami pristatyti rinkai šį nuostabų dviejų miegamųjų butą, išsidėsčiusį per du aukštus, pasižymintį erdviu gyvenamuoju plotu.

„W J Meade“ nekilnojamojo turto agentai mano, kad šis butas būtų idealus šeimos būstas arba puiki galimybė investuoti, nes jo nuomos terminas yra maždaug 105 metai, o bendras aptarnavimo mokestis ir žemės nuomos mokestis – maždaug 432 eurų per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas