Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: „Atvirų durų dienos“ – prie Vilniaus jungiasi ir Kaunas

Jau antrus metus organizuojamas renginys „Atvirų durų dienose“ naujos statybos projektuose skelbia vieną apžiūrą, kurioje varžosi keturi stiprūs konkurentai. Kas laimės – uždaras kvartalas, gyvenimas arčiau gamtos ar kokybė už mažesnę kainą? Šį kartą butų duris praversime ne tik sostinėje, bet ir įvertinsime naują projektą Kaune. Sudomino? Rezervuokite laiką šeštadienį, rugsėjo 21 d., 11–15 val.
Aruodas.lt atvirų durų dienos projektai
Aruodas.lt atvirų durų dienos projektai / Aruodas.lt

Renginys sulaukia susidomėjimo

Jau antrus metus „Atvirų durų dienas“ organizuoja portalas „Aruodas.lt“. Šie renginiai paprastai sulaukia būsto ieškančiųjų susidomėjimo. Vieni lankytojai dar tik pradeda žvalgytis nekilnojamojo turto ir atvyksta apžiūrėti kelių projektų, įvertinti vystytojų objektus ir juos palyginti. Kiti jau žino, kuriuo projektu domisi ir renkasi konkrečiai, atsižvelgdami į savo poreikius ir prioritetus.

„Atvirų durų dienomis“ domisi ir nekilnojamojo turto vystytojai, norintys pristatyti savo objektus, sudominti ir supažindinti pirkėjus su skirtingais variantais. Kartais renginio metu siūlomos ir išskirtinės pirkimo sąlygos.

Nepraleiskite progos apsigyventi išskirtiniame kvartale

Sostinės savivaldybės inicijuoto projekto „Architektūros parkas“ teritorijoje Markučiuose, unikalioje vietoje kyla naujas gyvenamųjų namų kvartalas „Vilnelės slėnis“, kuris driekiasi nuo Užupio iki Belmonto miško ir ribojasi su šalia vingiuojančios Vilnios krantais. Netrukus ši teritorija virs išskirtiniu sostinės kvartalu, darniai įsikomponavusiu tarp senamiesčio ir Užupio, pereinamąja jungtimi tarp senojo miesto ir gamtos. Visa ši teritorija, o taip pat ir gyvenamasis kvartalas „Vilnelės slėnis“ taps nauju, darniu gyvenamuoju rajonu, turinčiu savo socialinę infrastruktūrą, kultūrą ir aktyvią daugiasluoksnę vietos bendruomenę.

Aruodas.lt/Vilnelės slėnis
Aruodas.lt/Vilnelės slėnis

„Vienas iš privalumų – šalia esantis regioninis parkas ir tekanti Vilnelės upė“, – sako „Vilnelės slėnio“ pardavimo atstovė Alina Krukovska. Dalis butų orientuoti į upę ir iš balkono gyventojai galės ne tik matyti tekantį vandenį, bet ir girdėti upės čiurlenimą. Objektas pastatytas ties regioninio parko riba. „Tai ramiausia vieta visame kvartale, Manufaktūros gatvės gale“, – teigia A. Krukovska. Jau šį šeštadienį galite apžiūrėti projektą, apsilankę per atvirų durų dieną – užsiregistruokite Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Moderni architektūra integruoja gamtinę aplinką

Projekto „Vilnelės slėnis“ idėja paremta modernios architektūros ir gamtos integracija: daugiau dėmesio skiriama gamtinei aplinkai, vaizdams, kurie atsiveria į Belmonto kalvas ar upės slėnį, esantį kitoje Vilnios pusėje. Projekto autoriai – UAB „Vilniaus architektūros studija“ architektai. Jų teigimu, didžiausią įtaką architektūriniams projekto sprendimams turėjo Belmonto vaizdai, šalia tekanti Vilnelė ir jos slėnis.

Kvartalas dar iki galo neformuotas. Nekilnojamojo turto vystytojai jau įsigijo ir buvusią betono gamyklą, kur pradėtos gyvenamojo namo statybos.

„Čia gyventi patrauklu žmonėms, kurie vertina ramią gamtinę aplinką ir tuo pačiu turi galimybę greitai pasiekti Užupį ir senamiestį“, – tvirtina A. Krukovska.

„Vilnelės slėnio“ šešių daugiabučių pastatų architektūra – moderni, savaip išsiskirianti naujai projektuojamų daugiabučių gyvenamųjų namų kontekste. Bus įrengtas 221 butas, jų plotas sieks nuo 35 iki 107 kv. metrų.

Namai su privačiu parku, tvenkiniu ir Neries kraštovaizdžiu

Uždaras kotedžų kvartalas gamtoje „Neries slėnis“ Vilniuje, Balsiuose, išsiskiria savo vieta su privačiu parku, tvenkiniu, terasomis ir įspūdingu kraštovaizdžiu šalia Neries. „Projektas, pastatytas gamtos apsuptyje, leidžia pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis tyru oru, toliau nuo pagrindinių transporto arterijų keliamo triukšmo, prie miško“, – sako pardavimo vadovas Karolis Kuklys.

Šio kvartalo gyventojams skirtas parkas – tai dalis brandaus miško, kuris bus sutvarkytas ir pritaikytas gyventojų rekreacijai. Prie namų iškastas ir tvenkinys, kuriuo galės naudotis tik šių kotedžų gyventojai.

„Visa infrastruktūra sutvarkyta, įrengta svečių automobilių aikštelė, netoli prekybos centras. Aplinkos tvarkymu patiems gyventojams nereikės rūpintis, tereikia tik įsirengti būstą pagal savo skonį ir poreikius“, – pasakoja K. Kuklys.

Aruodas.lt/Neries slėnis
Aruodas.lt/Neries slėnis

Kotedžuose įsikuria jaunos šeimos, nes nori saugiai auginti vaikus. Tačiau yra ir vidutinio amžiaus ar vyresnių gyventojų, kurie anksčiau gyveno nuosavame name – kotedže gyventi patogiau, mažiau rūpesčių, o erdvės daugiau nei butuose. „Neries slėnis“ – kokybiška A klasės statyba už sąžiningą kainą.

„Kotedžą galima įsigyti ir su visa vidaus apdaila. Taip pat galima kaupti pradinį įnašą – tai gera disciplinuojanti priemonė jaunimui, kurie nemoka taupyti“, – pataria K. Kuklys.

Kvartalo statybų pabaiga numatoma šių metų pabaigoje. Norėdami apsilankyti avirų durų renginyje, užsiregistruokite pagal šią nuorodą.

Namai šalia rekreacinių miesto zonų

Nauju projektu „Lampėdžio takas“ Kaune, Žemutiniuose Kaniūkuose, greta gamtos turėtų susidomėti kokybišką laisvalaikį ir aktyvų gyvenimo būdą vertinantys žmonės. Netoli kvartalo yra rekreacinė Lampėdžių ežero zona ir nuo jos Nemuno pakrante link miesto centro besidriekiantis dviračių takas.

Natūralios gamtos aplinka džiugina gyventojus, vertinančius kokybišką laisvalaikį su šeima ir aktyvų gyvenimo būdą. Netoli naujų butų kvartalo yra Lampėdžio ežero pramogų zona ir rekreacinės Kauno rajono vietos – Nevėžio santakos kraštovaizdžio draustinis, Raudondvario dvaras, Netonių skraidyklių kalnas. Gyventi mieste mėgautis natūralios gamtos kaimynyste – prabanga, kurią įvertins kvartalo gyventojai. Jau šį šeštadienį projekte vyks atvirų durų diena – užsiregistruokite ir atvykite apžiūrėti.

Aruodas.lt/Lampėdžio takas
Aruodas.lt/Lampėdžio takas

Iš kvartalo „Lampėdžių takas“ patogu susisiekti su visais Kauno rajonais. Taip pat patogiai išvystyta miesto viešojo transporto infrastruktūra. Vaikai po mokyklų ir būrelių galės savarankiškai grįžti namo, nes čia pat yra viešojo transporto stotelė. Pakeliui iš darbo į namus patogiai pasiekiamos visos kasdieniam gyvenimui reikalingos įstaigos.

Projekte naudojamos kokybiškos medžiagos, atidžiai vykdoma statybos darbų techninė priežiūra, kad butai būtų kuo ekonomiškesni ir turėtų mažesnį poveikį aplinkai. Projektuojant namus didelis dėmesys skirtas natūraliam apšvietimui, todėl butus pasiekia tiesioginiai saulės spinduliai.

Už kokybę mokėkite mažiau

Projektas „Horizon“ Vilniuje, Viršuliškėse, įrengtas strategiškai patogioje vietoje, vos 10 minučių iki miesto centro. Projekto pavadinimas sufleruoja, kad pro buto langus ir balkonus atsiveria puikūs vaizdai į miesto panoramą. „Projektas vystomas išskirtinėje vietoje, iš kurios atsiveria miesto horizontas. Tokių vietų Vilniuje tikrai nėra daug“, – sako pardavimo atstovė R. Jasinskaitė.

Tai namai tiems, kurie pasitinka rytą kartu su bundančiu miestu, ir užmiega, palydėdami saulę už horizonto.

Šiuo metu startuoja antras projekto etapas, pirkėjams siūlomas didesnis pasirinkimas nuo vieno iki keturių kambarių butų 16 aukštų name.

Aruodas.lt/Horizon
Aruodas.lt/Horizon

Kieme bus įrengtos poilsio zonos, vaikų žaidimo aikštelė. Namų teritorija bus aptverta, stebima ir saugoma. Name veikia rekuperacinė vėdinimo sistema, greitaeigiai ir tylūs liftai, dviejų aukštų požeminė automobilių aikštelė su vietomis elektromobiliams.

„Horizon“ namas statomas mažo intensyvumo gatvėje, kurią nuo didesnių transporto arterijų skiria žalios zonos. Netoliese esantys Laisvės ir Pilaitės prospektai leis greitai aplenkti spūstis, kelionė iki miesto centro automobiliu truks apie 15 minučių. Visai šalia namų plačiai išvystyta miesto paslaugų infrastruktūra: transporto stotelės, parduotuvės, mokyklos, darželiai, sporto klubai, gydymo ir kitos įstaigos.

Projektas išskirtinis tuo, kad pirkėjams siūlomi aukštos kokybės butai už konkurencingą kainą. „Mes siekiame aukštą kokybę paversti prieinama kiekvienam, svajojančiam apie nuosavus namus“, – teigia R. Jasinskaitė. Apžiūrėti projektą galima šį šeštadienį, užsiregistravus pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt organizuojamos „Atviros durys“ šį šeštadienį vyks nuo 11 iki 15 valandos. Daugiau informacijos ir registracijos formą rasite pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas