Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: parduodamas išskirtinės kokybės namas Visoriuose: statytas sau, tad reikalavimai stebino net meistrus

„Nuoširdžiai abejoju, ar rasite kokybiškiau pastatytą namą, nes stačiau jį sau, nedarydamas jokių kompromisų kokybei“, – sako Visoriuose parduodamo namo savininkas Simonas. 176 m² namas išsiskiria ne tik kokybiška statyba, iki smulkmenų apgalvotomis detalėmis, tačiau ir nepriekaištingai skoningu interjeru. Be to, jis parduodamas su visais baldais, tad, anot šeimininkų, belieka tik atsinešti savo daiktus ir apsigyventi.
Namas Visoriuose
Namas Visoriuose / Aruodas.lt

Prioritetas – komfortui ir patogumui

Įžengus į namą, sunku patikėti, kad čia nebuvo prisilietusi dizainerio ranka – interjeras užburia savo jaukumu, o visos detalės tobulai dera tarpusavyje. „Viską kūrėme kartu su žmona, kuri yra juvelyrė, – sako Simonas. – Kurdami atsižvelgėme ne tik į estetiką, grožį, spalvas ir visa kita, mums buvo labai svarbūs ir kiti dalykai – funkcionalumas, akustika svetainėje, kad nebūtų aido ir muzikos būtų galima klausytis kokybiškai“.

Patogumas – kitas svarbus aspektas, tad viskas čia apgalvota iki smulkmenų, kad būtų komfortiška gyventi bei patogu viskuo naudotis. „Erdvioje drabužinėje yra lyginimo lenta, ją galima sulankstyti ir pasidėti, kad netrukdytų, šalia įrengti elektros lizdai. Netgi yra įrengtas elektros lizdas kalėdinės eglutės lemputėms. Stalčiai virtuvėje padaryti taip, kad visi reikiamiausi daiktai būtų po ranka ir būtų patogu viską išsiimti. Yra centrinis dulkių siurblys, kurio žarna dėl patogumo susitraukia ir sulenda į sieną – kai reikia, ją tiesiog išsitrauki ir įsijungi siurblį. Potencialiai nešvariausiose namo vietose – virtuvėje ir koridoriuje – yra įrengti greito siurbimo taškai, tad prireikus galima greitai išsiurbti ir siurblio žarną paslėpti balduose, kad negadintų interjero vaizdo“, – vardija šeimininkas.

Aruodas.lt/Namas Visoriuose
Aruodas.lt/Namas Visoriuose

Skelbimas apie šį namą reklamuojamas lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Statydamas namą Simonas pats atidžiai rinkosi ir pirko medžiagas, todėl pasakodamas akcentuoja kiekvienos detalės kokybę: austriškas židinys, natūralaus granito stalviršiai, kokybiška santechnika, elektrinis gyvatukas su laikmačiu. Iš šių mažų detalių susideda komfortiško gyvenimo mozaika, kurioje nėra vietos rūpesčiams, kylantiems iš neapgalvotų buities sprendimų.

Svetainė sujungta su valgomuoju ir virtuve, valgomojo stalas transformuojasi nuo 6 iki 10 vietų. Virtuvės zonoje integruota vokiška buitinė technika, didelis šaldytuvas ir atskiras šaldiklis, tad puodų nestatysite vieno ant kito, o šaldytomis gėrybėmis galėsite mėgautis pilna burna.

2 vaikų miegamieji, tėvų miegamasis, svečių ir darbo kambarys, atskiri tėvų ir vaikų vonios kambariai, koridoriuje – didelė spinta su veidrodinėmis durimis, suoliukas. Batų stalčiai iškloti kilimine danga – maža, bet maloni smulkmena.

Ir kiekvieno vyro džiaugsmas – garažas, kuriame telpa 2 automobiliai, motociklai, dviračiai, darbastalis, daug stelažų.

„Garaže taip pat yra siurblio taškas, tad galima išsiurbti automobilį ir pačią patalpą. Visi stelažai ir sistemos suprojektuotos būtent šiam garažui, įmontuota kriauklė, drabužių kabykla, vieta įrankiams – tiek mechaniniams, tiek elektriniams ir sodo“, – dėmesį tvarkai pabrėžia vyras.

Apgalvotos netgi tokios smulkios detalės: kad nenusidažytų automobilio durelės, sienų plytelės apklijuotos pagalvėlėmis, kurios apsaugo nuo smūgių. Telefonu valdomi kiemo ir garažo vartai, viskas yra padaryta, kad būtų patogu gyventi ir praktiška.

Aruodas.lt/Namas Visoriuose
Aruodas.lt/Namas Visoriuose

Dėmesys kiekvienai detalei


Erdvus kiemas šalia namo nepriekaištingai prižiūrėtas, praktiškai suplanuotas ir kiek įmanoma automatizuotas. Įrengtas apšvietimas visame kieme ir terasose. Vešli, išpuoselėta pieva kviečia vaikščioti basomis. „Dėl vejos pjovimo sukti galvos nereikės, nes tuo rūpinasi „Viking“ robotas“, – šypsosi savininkas. Akį džiugina dekoratyviniai augalai, o vaismedžiai jau vilioja šviežiu derliumi.

Vejos grožį užtikrina automatinė laistymo sistema su programuojamu valdikliu. Garaže įrengta kriauklė su maišytuvu, tad galėsite ne tik nusiprausti rankas, bet ir vaikams prileisti šilto vandens baseiną.

Prie namo įrengtos dvi terasos: viena pasitinka namo priekyje, kita įrengta už namo. Pastatytas sandėliukas su plačiomis durimis kamado kepsninei ir jos reikmenims, tad grilinti galėsite kas vakarą be jokių rūpesčių, malkas imdami iš čia pat pastatytos dailios malkinės.

Sporto entuziastams įrengtas nedidelis sporto kampelis kieme, tad pasiteisinimų tinginystei tiesiog neliks. Tačiau pripažinkime – tokioje aplinkoje sportuoti – vienas malonumas.
Namas yra strategiškai geroje vietoje, patogus ir greitas susisiekimas su miesto centru. Atskirais keliais galima greitai išvažiuoti į skirtingas miesto puses – į Geležinio vilko g., į Ateities g., į Fabijoniškes, į Mokslininkų g. Gatvė prižiūrima miesto – valoma, taisoma. Visiškai šalia – „CityBee“ zona, netoliese viešojo transporto sustojimas. Aplinkui bent 3 mokyklos.

Aruodas.lt/Namas Visoriuose
Aruodas.lt/Namas Visoriuose

Namo statybos užfiksuotos nuotraukose

Išskirtinės kokybės namas turi visus A+ energinio naudingumo klasę patvirtinančius sertifikatus, atlikti sandarumo testai, visos medžiagos turi atitikties deklaracijas. Inžinerinės sistemos buvo suprojektuotos būtent šiam namui ir tiksliai sumontuotos, o ne padaryta „iš akies“, kaip sugalvojo meistras.

Savininkas juokauja, kad meistrai statydami klausė, ar iš proto neišsikraustęs, kišdamas tokį kiekį putplasčio po grindimis, tačiau jo tikslas buvo pastatyti A+ klasės namą, o ne „kaip visur“. Tačiau užtat dabar šildymo kaštai sukelia šypseną – metų vidurkis 13€/mėn.

Prieš penkerius metus tokių namų Lietuvoje buvo vos vienas kitas, o Vilniuje – nė vieno, tad Simonas turėjo ambiciją būti pirmuoju, bet jį aplenkė kito namo savininkas, anksčiau gavęs sertifikatą. „Tačiau antra vieta irgi neblogai“, – jaukauja vyriškis.

Aruodas.lt/Namas Visoriuose
Aruodas.lt/Namas Visoriuose

Šildymo sistema name pilnai automatizuota, todėl niekada nieko nereikia nei įjungti, nei išjungti. Kiekviename kambaryje yra termostatai, kuriais galima nustatyti norimą patalpos temperatūrą.

„Esu energiškai efektyvių namų entuziastas ir man statybos yra labai įdomu, todėl nutariau visą statybų eigą dokumentuoti, kad vėliau galėčiau ir pats pasižiūrėti ar pardavimo atveju galėčiau parodyti, iš ko viskas ir kaip buvo padaryta. Kartais tos nuotraukos praverčia, kai nori pasižiūrėti, kurioje vietoje pravestas laidas ar koks tvirtinimas, kur geriau sienos negręžti. Visą statybų eigą prižiūrėjau pats, rinkausi ir pirkau medžiagas, net kai kuriuos darbus pats savo rankomis dariau“, – sako savininkas ir neslepia – statant šį namą tikrai daug meilės ir geros energijos įdėta.

Beje, namas parduodamas su visais baldais, todėl, anot savininko, belieka tik atsinešti savo daiktus ir laimingai gyventi.

Paklaustas, ar negaila taip rūpestingai statytą namą parduoti, šeimininkas pripažįsta, kad šiek tiek gaila, tačiau jis nenorintis prisirišti prie daiktų. O labiausiai gaila puikių kaimynų, su kuriais jau tapo draugais. Na, o dabar, pasikeitus gyvenimo aplinkybėms, laukia naujas iššūkis – pasistatyti ne prastesnį namą kitoje vietoje. To Simonui ir linkime.

Daugiau parduodamo namo nuotraukų matysite portale Aruodas.lt, skelbime, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas