Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: parduodamas kotedžas su nuosavu kiemeliu Užupyje

Ir kas gi nenorėtų gyventi nuostabiame menininkų pamėgtame Užupyje, kur sklando romantiška atmosfera, pašonėje vingiuoja Vilnelė, jaukios akmenimis grįstos gatvelės, lankosi užsienio turistai, verda aktyvus miesto gyvenimas? Galite įgyvendinti savo svajonę įsikūrę itin vertingame objekte – kotedže su nuosavu kiemeliu.
Butas Vilniuje Polocko g.
Butas Vilniuje Polocko g. / Dariaus Gurskij nuotr.

Vos įžengę į šiuos namus pajusite modernios klasikos prabangą, kuri apgaubs jaukumu ir suteiks visko, ko reikia patogiam gyvenimui. Jums nereikės jokių papildomų investicijų, tik suplanuoti įkurtuvių vakarėlį.

Nekilnojamojo turto brokeris Gedas Vitkauskas neabejojantis šio būsto išskirtinumu akcentuoja tai, kad parduodamas butas Polocko gatvėje turi itin retą privalumą – nuosavą kiemelį: „Tai yra retas ir vertingas objektas, galima sakyti – nuosavas namas Užupyje. Daug kas gyvendami šiame rajone net balkono neturi, arba jis labai mažas, o čia mėgausitės privačia erdve nuosavame kiemelyje, kuris, nors ir nedidelis, bet labai jaukus.“

Dariaus Gurskij nuotr./Butas Vilniuje Polocko g.
Dariaus Gurskij nuotr./Butas Vilniuje Polocko g.

Pro lauko duris patenkama į prieškambarį, kuris gali tarnauti ir kaip įstiklinta terasa, ant langų pakabintos markizės saugo nuo saulės. „Čia vakarinė pusė, saulė šviečia iki vėlyvo vakaro – ilgi ir šilti vakarai. Ši erdvė orientuota ne į gatvę, o į vidinį namo kiemą, todėl saugu ir tylu“, – teigia G.Vitkauskas.

Nors pastatas nėra naujos statybos, pastatytas 1940 metais, tačiau 2017 m. atlikta renovacija. Pakeistas ne tik fasadas, stogas, langai, bet ir šildymo, komunikacijos sistemos – viskas nauja. 90 kv.m. 4 kambarių butas išsidėstęs per tris aukštus.

Nepriekaištingai įrengti namai alsuoja prabanga

G.Vitkauskas pabrėžia dar daugiau buto privalumų – viskas įrengta panaudojant itin kokybiškas medžiagas – pradedant santechnika ir baigiant baldais bei iki smulkmenų apgalvotomis interjero detalėmis: „Viskas užsakyta, suplanuota ir pritaikyta būtent šiam butui. Savininkai įdėjo daug meilės ir energijos, kad čia gyvenant būtų jauku ir patogu.“

Namas iš vienos pusės sublokuotas su kitu nuosavu namu. Pro svetainės langus būtų matyti kaimynų kiemas, todėl siekiant daugiau privatumo jie uždengti. Lango ertmės tarnauja kaip originalus interjero aspektas – medinė palangė atrodo kaip dekoratyvi lentyna.

Dariaus Gurskij nuotr./Butas Vilniuje Polocko g.
Dariaus Gurskij nuotr./Butas Vilniuje Polocko g.

Toks sprendimas nesumažina šviesos – pro didelius langus kitoje sienoje vakarinė saulė plačiai užlieja erdvų kambarį, kuriame įrengta virtuvė, valgomasis ir svetainė. Patogu ir tai, kad pirmame aukšte yra ir tualeto patalpa. Beje, šis privatus kambarėlis alsuote alsuoja klasiška prabanga – tamsios itališkų plytelių spalvos, aukso spalvos vandens maišytuvas, originalus apšvietimas ir P.Pikaso paveikslo reprodukcija.

Parduodamas butas reklamuojamas lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Dizainerio sprendimai sukūrė modernią klasiką

Mediniais laiptais kylame į antrą aukštą, kuriame įrengti du miegamieji ir vonios kambarys. G.Vitkauskas pasakoja, kad ir čia panaudota brangi santechnika ir vandens maišytuvai, kabo šildomi veidrodžiai, kurie pasinaudojus dušu, neaprasoja. Marmuro rašto tamsios itališkos plytelės sukuria prabangos įspūdį. Kaip ir pirmame aukšte, paklotos kokybiškos medinės grindys. Durys taip pat medinės, šokolado spalvos, derančios prie ąžuolo spalvos grindų. Gražų akcentą sukuria tokio paties medžio veidrodžio apvadai ir aukso spalvos durų rankenos.

Šiame aukšte įrengta patogi drabužinė.

Dariaus Gurskij nuotr./Butas Vilniuje Polocko g.
Dariaus Gurskij nuotr./Butas Vilniuje Polocko g.

Antrame aukšte miegamųjų interjero detalės irgi apgalvotos – gražiai suskamba gamtinių motyvų tapetai ant vienos sienos, jūros spalvos baldai, lovatiesės, prigesintos mėlynos užuolaidos, modernus šviestuvas.

Antras miegamasis pritaikytas vaikui, stovi rašomasis stalas. Dar vienas miegamasis įrengtas trečiame aukšte.

„Butą įrengė dizaineris, dirbo keli savo srities profesionalai. Buto savininkai pageidavo modernios klasikos, todėl pasirinktos prabangios detalės, medžio grindys, interjere vyrauja sodrios, gilios spalvos, tamsesnės grindys WC zonose“, – akcentuoja G.Vitkauskas.

Belieka tik suplanuoti įkurtuvių vakarėlį

Pasak nekilnojamojo turto brokerio, šis butas tiktų jaunai, energingai, miesto gyvenimą mėgstančiai šeimai – juk čia pat verda senamiesčio gyvenimas, Užupio angelas stovi už kelių šimtų metrų. „Vyresnio amžiaus žmonėms gal ir nelabai patogu laipioti laiptais, todėl bute patogiau įsikurti jaunai porai ar šeimai. Vietos užteks ir dviem vaikams, įrengtos patogios, gilios, erdvios spintos“, – teigia G.Vitkauskas.

Butas parduodamas su visais baldais, buitine technika ir visomis interjero smulkmenomis, kurios matyti nuotraukose. „Viskas integruota, daiktai suradę savo vietas, todėl ir parduodama kaip vienas objektas. Buto savininkai pasiima tik savo asmeninius daiktus“, – sako G.Vitkauskas.

Dariaus Gurskij nuotr./Butas Vilniuje Polocko g.
Dariaus Gurskij nuotr./Butas Vilniuje Polocko g.

Vidiniame namo kieme yra vietos automobiliui. Dar kartą akcentuodamas labai gerą buto lokaciją, nekilnojamojo turto brokeris pabrėžia, kad Polocko gatvė, kurioje stovi naujos ir senos statybos namai, nėra intensyvi, o vakarais labai ramu.

Kadangi butas parduodamas su visais jame esančiais baldais ir buitine technika, naujajam jo savininkui nereikės jokių papildomų investicijų, tereikia susiplanuoti įkurtuvių vakarėlį.

Daugiau informacijos ir nuotraukų rasite portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus