Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: šeštadienį – naujų projektų Žvėryne ir Pilaitėje apžiūra

Besidomintiems nauju būstu ir norintiems įsigyti butą Pilaitėje arba Žvėryne, šį šeštadienį planuojama apžiūra dviejuose naujai statomuose projektuose.
Naujų NT projektų Žvėryne ir Pilaitėje apžiūra
Naujų NT projektų Žvėryne ir Pilaitėje apžiūra / Aruodas.lt

Pasikalbėti tiesiogiai su objektų vystytojais, pasisemti idėjų arba pasiderėti dėl būsimų šeimos namų kainos norintieji jau gali registruotis lankomiausiame šalies NT portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Svarbu: dėl šalyje paskelbto karantino ir siekiant apsaugoti klientus registracija yra būtina! Į objektus galima atvykti pasirinkus pageidaujamą laiką ir statytojo atstovui jį patvirtinus. Planuojamas laikas: šeštadienį, 11-16 val.

Miestelis mieste

Užsiregistravus galima apžiūrėti antrąjį projekto „Bitėnų Oazė“ etapą. Iš viso Pilaitėje, Bitėnų gatvėje, kyla trys namai, kuriuose bus įrengta 111 butų. Taip pat greta atsiras 8 patalpos, skirtos komercijai, ir sporto klubas. Viskas, ko reikia kokybiškam gyvenimui.

Pirkėjai galės rinktis butus nuo 30 iki 65 kv. metrų ploto, o jų kaina svyruoja nuo 53 tūkst. iki 112 tūkst. eurų.

Skirtingo išplanavimo būstai gali būti skirti ne tik šeimai, bet ir investicijai.

Pirmo aukšto gyventojai galės mėgautis patogiomis terasomis, taip pat grindiniu šildymu, antrojo–ketvirtojo aukšto – įstiklintais, patogiais balkonais.

Penktojo aukšto butai – išskirtiniai, su didelėmis maumedžio lentų terasomis ar balkonais. Tai butai, iš kurių atsiveria puiki panorama. Visi penktojo aukšto butai yra su grindiniu šildymu.

Kartu planuojama įrengti požeminių bei antžeminių automobilių statymo vietų, įvairaus dydžio sandėliukų bei garažų.

Savaitgaliais ir po darbo naujakurių lauks čia pat įsikūręs sporto klubas, lauko treniruokliai, vaikų žaidimo aikštelės, maudynės ežeruose, pasivaikščiojimai bei futbolas šalia esančiame parke.

Statomi daugiabučiai bus A energinės klasės, butuose bus įrengtos dvigubo gipso kartono pertvaros, tinkuotos sienos, rekuperacinė sistema.

Be to, visus naujakurius „Bitėnų Oazės“ plėtotojai nemokamai pakonsultuos dėl apdailos darbų atlikimo, o jeigu reikės – pasiūlys juos atlikti.

Norėdami aplankyti šį objektą, registruokitės čia.

Ramybė miesto centre

Tęsdama gerąsias Žvėryno rajono tradicijas nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Releven Project Management“ suprojektavo mažaaukštės statybos gyvenamąjį namą „Žvėryno lapės“. Lapių gatvėje statomas daugiabutis – tai nauja patogaus gyvenimo pradžia. Didelis dėmesys jame skiriamas projekto kokybei, gerbūviui ir gyventojų saugumui.

A+ energinio naudingumo daugiabutį suprojektavo žymus Lietuvos architektas Algirdas Kaušpėdas. Tai – 4 aukštų namas su antstatais, kurį sudaro 3 korpusai: du gyvenamosios paskirties bei vienas komercinės.

Visi butai turės balkonus arba privačius lauko kiemelius su terasomis. Daugiabutyje montuojami dideli mediniai langai, fasadų apdaila – klinkerinės plytelės, o terasų ir balkonų grindys – iš medinių lentų.

Lapių gatvėje rasite butus bei komercines patalpas nuo 39 iki 400 kv. metrų, taip pat po namu bus įrengta dviejų lygių požeminė automobilių stovėjimo aikštelė su sandėliukais bei dviračių saugykla.

Statybos darbai jau prasidėjo, statybų pabaiga – 2021 m. IV ketvirtis – 2022 m. I ketvirtis.

Domina daugiau informacijos? Registruokitės pagal šią nuorodą.

Registracija į atvirų durų dienos apžiūras – būtina pagal šią nuorodą. Dalyvavimas – nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas