Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: tobulas būstas Gėlių gatvėje tiks ir krepšininkui, ir jaunam maksimalistui

Būstai senojoje Vilniaus miesto dalyje žavi ne vien patogia strategine vieta, bet ir savita aura, kurioje nepakeičiama modernizmo palydove tampa bohema, o jaukų poilsį namuose nuo judraus sostinės „vaibo“ teskiria kelių minučių pėsčiomis atstumas.
Butas Gėlių gatvėje, Vilniuje
Jauki oazė bute sostinės Gėlių gatvėje / Aruodas.lt

Griūnantys „Stoties rajono“ mitai

Anot nekilnojamojo turto (NT) brokerio Darjuš Urbanovič, senamiesčio pašonėje esantį „stoties rajoną“ gaubę tarsi rudeniniai debesys tamsūs mitai per šį laikotarpį spėjo gerokai prasisklaidyti.

„Žmonės tikrai nesibaimina įsigyti nekilnojamąjį turtą tiek pačiame sostinės senamiestyje, tiek jo pašonėje esančiame vadinamajame „Stoties rajone“. Priešingai – jame pagreitį įgauna keli naujos statybos projektai, o ir apskritai klientai jau kuris laikas vertina nebe tam tikrą rajoną, bet žvelgia individualiai į gatvę, patį namą, infrastruktūrą, kaimynystę“, – 15min pasakojo D.Urbanovič.

Aruodas.lt/Butas Gėlių gatvėje, Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Gėlių gatvėje, Vilniuje

Prikelia antram gyvenimui

Nekilnojamojo turto vystytojams jau tapo įprasta Vilniaus senamiestyje stūksančius istorinius pastatus rekonstruoti šiuolaikiškai, juose įrengiant ekonomiško ir efektyvaus autonominio dujų šildymo lepinamus erdvius kambarius aukštomis lubomis.

Klientai vertina nebe tam tikrą rajoną, bet žvelgia individualiai į gatvę, patį namą, infrastruktūrą, kaimynystę.
D. Urbanovič

Skiriamas didelis dėmesys ne vien pastatų vidui, bet ir jų prieigoms – privatūs kiemeliai taip pat kruopščiai įrenginėjami ir tvarkomi.

„Šioje miesto dalyje infrastruktūra yra išvystyta puikiai: sporto klubai, kavinės ir miesto pramogos – prie pat namų, patogus susisiekimas ir su tolimesniais miesto rajonais. Būstų visame senamiestyje paklausa yra išties nemaža“, – pastebi NT brokeris D.Urbanovič.

Siūlo variantą, kurio rezultatai viršys lūkesčius

Ieškantieji išskirtinio būsto senamiestyje dabar turi unikalią galimybę įsigyti savo svajonių namus visai netoli Vilniaus širdies. Jaukiame senamiesčio mikrorajone, Gėlių gatvėje, parduodamas išskirtinio įrengimo 2 kambarių 104 m² butas.

Skelbimą apie šį butą rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Aruodas.lt/Nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič
Aruodas.lt/Nekilnojamojo turto brokeris Darjuš Urbanovič

„2012 metais renovuotame name su privačiu kiemeliu yra tik keli butai. Šis būstas – unikalus pasirinkimas: vieta, išskirtinis išplanavimas, parkingas automobiliui vidiniame namo kieme, namuose įrengta signalizacija, autonominis dujinis šildymas. Kita vertus, jeigu dirbate ir pramogaujate Vilniaus miesto centre, visai gali būti, jog nuosavo transporto neprireiks taip jau dažnai – juk sostinės centras jums bus lengvai pasiekiamas pėstute. Toks būstas puikiai tinka porai be vaikų arba vienam žmogui, norinčiam turėti daug asmeninės erdvės ir mėgautis visais gyvenimo sostinėje privalumais“, – svajonių būstą Vilniaus senamiestyje pristato nekilnojamojo turto specialistas D.Urbanovič.

Interjerą kūrė dizainerė

Pasiilgusieji miesto šurmulio iš modernių, šviesių svajonių namų sostinės Gėlių gatvėje Rotušės aikštę pasieks vos per dešimtį minučių.

Tuo tarpu panorusiesiems tylaus atokvėpio ir privatumo namai taps tikra ramybės oaze – butas yra vidiniame namo kieme, kuriame nesigirdi gatvės triukšmo.

Interjere dominuoja skoninga, nuosaiki prabanga ir tai, kas būtina patogiam gyvenimui.
D. Urbanovič

„Šį butą Vilniaus senamiestyje, pasitelkusi savo patirtį, kūrybingumą ir kruopščiai apgalvojusi kiekvieną detalę, įrengė profesionali interjero dizainerė. Rezultatas pateisins net išrankiausiųjų lūkesčius – maksimaliai funkcionalus buto išplanavimas patogiam gyvenimui, integruoti baldai ir nauja, itin kokybiška integruota buitinė technika. Interjere dominuoja šviesios spalvos, grynos formos, jokių nereikalingų detalių – tik skoninga, nuosaiki prabanga ir tai, kas būtina patogiam gyvenimui. Butas išdėstytas per du aukštus, o kitaip – tris lygius, kuriuose viena nuo kitos atsiskiria gyvenamoji, darbo ir poilsio zonos. Pagrindiniai svetainės vitrininiai langai – tarsi paveikslas, kuriame – jaukus sostinės senamiesčio gatvės vidinis kiemelis. Na o dideli, erdvūs kambariai aukštomis lubomis patogūs bus net ir bet kuriam Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariui“, – juokiasi NT brokeris D.Urbanovič.

Daugiau nuotraukų matysite skelbime, paspaudę šią nuorodą.

Aruodas.lt/Butas Gėlių gatvėje, Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Gėlių gatvėje, Vilniuje

Šeimai pagausėjus, prireikė erdvesnių namų

Toks puikus ir modernus, tarsi nuo didžiausio pasaulyje tiražo nekilnojamojo turto žurnalo viršelio į Gėlių gatvę sostinėje perkeltas, tad kaipgi be šeimininko liko?

„Su laiku poreikiai keičiasi, o žmonėms prisireikia ieškoti erdvesnio būsto. Šio buto savininkai šiuo metu įsirenginėja erdvesnes gyvenamąsias patalpas Antakalnyje“, – šypteli D.Urbanovič.

Kviečia pasivaikščioti „virtualiai“, po to ir gyvai

Sostinės Gėlių gatvėje esančiame moderniame, šviesiame bute yra visi šiuolaikiniam miesto gyventojui reikalingi patogumai – belieka surengti įkurtuves ir jau galima mėgautis komfortišku gyvenimu judriame sostinės senamiestyje.

Kviečiame apžiūrėti šį dviejų kambarių butą realybėje, prieš tai „pasivaikščiojus“ po jį virtualiai lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas