Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aruodas.lt: virš uostamiesčio stogų – ištaigingos prabangos ir privatumo inkliuzas

„Tikriausiai esate girdėję posakį, jog frakas dera tik nuo trečios kartos? Tai pasakytina ir apie šio buto stilistiką. Prabangi klasika sutinka su intelektu ir turtu, tačiau tik tam, kas suaugęs su finansais. Kitu atveju, matyt, kiek prisibijoma liestis prie blizgių, estetiškų, muziejų menančių, paviršių. Nors jie funkcionalūs ir šiuolaikiški“, – centrinėje Klaipėdos miesto dalyje esantį būstą pristato nekilnojamojo turto (NT) agentūros „RE/MAX“ brokeris Romualdas Žukauskas.
Inkliuzinis butas uostamiestyje
Klaipėdos centre naujakurių laukia inkliuzinis butas / Aruodas.lt nuotr.

Ieškančius privataus ir prabangaus gyvenimo pašnekovas kviečia įvertinti neeilinį butą uostamiestyje, kurį nuo pajūrio skiria vos septynetas minučių.

3 kambariai, iš kurių net 2 su vaizdu į marias, su jose praplaukiančiais laivais ir raudonų čerpių stogais.

Iš rytinės ir pietinės pusių į būstą plūstanti šviesa užtikrina giedrą nuotaiką ir atveria, iš pirmo žvilgsnio, Kopenhagos senamiesčio panoramą menantį vaizdinį – apie tokius namus ir reginius pro langus pasvajotų kone kiekvienas.

Aruodas.lt nuotr./Pro buto langą matyti Kopenhagos panoramą menantys stogai
Aruodas.lt nuotr./Pro buto langą matyti Kopenhagos panoramą menantys stogai

Apžiūrėti būstą galite lankomiausiame šalies NT skelbimų portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Erdviame 113,3 kv. metrų ploto bute – 2 miegamieji, 2 vonios kambariai, svetainė ir valgomasis (virtuvė sujungta su kambariu).

Dabartiniai savininkai medžiagas ir buitinę techniką rinkosi patikimų gamintojų: vonios ir virtuvės baldai – „Memel Wood“, kambarių – itališki baldai – „Modenese Gastone“.

Buitinė technika – „Siemens“, multifunkciniai „Daikin“ kondicionieriai (galintys ir šildyti, ir šaldyti), san. mazgai – „Grohe“.

„2551 euras – kvadratinio metro kaina už šią prabangos oazę. Žmogui, suprantančiam esamą būsto vertę, neatrodys daug.

Šio nekilnojamojo turto segmente – specifiniai pirkėjai, jiems prabanga tapusi gyvenimo kokybės standartu“, – 15min pasakojo R.Žukauskas.

Apie tai interjere byloja kone kiekviena detalė: marmuro grindys, išnyrančios baltos kolonos, ant sienų pakibę pagal individualius užsakymus ranka tapyti paveikslai, nuotoliniu pulteliu valdomos užuolaidos (dekoratyvinės, naktinės ir dieninės), išmanūs vandens čiaupai, drabužių ir batų spintose įmontuotas automatinis apšvietimas.

Aruodas.lt nuotr./Prabanga šiame būste tapusi gyvenimo kokybės standartu
Aruodas.lt nuotr./Prabanga šiame būste tapusi gyvenimo kokybės standartu

Net ir durys, kurių gamybai naudota oda, medžio masyvas ir kristalai, čia varstomos tyliau nei esame įpratę.

R.Žukauskas atskleidžia, kad jų paslaptis – magnetiniame liežuvėlyje: „Didžiausias jų privalumas tai, kad niekada neužsikirs.“

Sutinka laivo interjerą menantis išplanavimas

Pasitelkus išmaniąsias technologijas kasdieniai sprendimai, tokie, kaip apsauginė ir priešgaisrinė signalizacijos, vaizdo kameros, telefonspynė, kondicionieriai, modernios vėdinimo ir šildymo (centrinė kolektorinė) sistemos, reguliuojamas buto apšvietimas ar visame bute veikiantis grindinis šildymas, išskirtinių apartamentų erdvėje skleidžiasi taip vientisai, jog nepagalvotum, kad gali būti kitaip.

Didžia dalimi prie to prisidėjo interjero dizaineris Dainius Žvinys, įrengiamame bute išnaudojęs kone kiekvieną kampą. „Galbūt todėl ši erdvė savo išplanavimu kiek primena jachtos kajutę. Joje nėra nereikalingų erdvių, kiekvienas centimetras čia svarbus.

Apgalvotos ir išieškotos detalės, interjere matomi medžio inkliuzai, staliukų inkrustacijos, itališki veidrodžiai ir baldai, atsparūs ir praktiški jų paviršiai“, – vardija pašnekovas. Įsitikinkite peržiūrėję daugiau šio būsto nuotraukų portale Aruodas.lt, spustelėję šią nuorodą.

Marinistinės tematikos, D.Žvinio tvirtinimu, šiuose namuose daugiausia mėlynajame šeimininkų miegamajame, nors įeinant jau prieškambaryje pasitinka veidrodyje atsispindintis, lyg plaukiantis, burlaivis.

Aruodas.lt nuotr./Bute duoklė atiduota ir marinistinei tematikai
Aruodas.lt nuotr./Bute duoklė atiduota ir marinistinei tematikai

Neatsitiktinai šiuose namuose daug vietos skiriama baltiems paviršiams. Jie ilgą laiką sieti su pertekliumi ir prabanga, savo apogėjų interjere išgyveno dar trečiajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje, tačiau savo rafinuotumu ir aristokratiškumu ne mažiau aktualūs ir šiandien.

Su jais interjere itin dera šviestuvai, puošti „Swarovski“ kristalais. Nepagalvotum, kad tokioje erdvėje vietos atsirastų šeimininkų sandėliukui, pasirodo, viskas įmanoma: dizaineris jį tiesiog gerai paslėpė.

Peržengus šių namų slenkstį, žingsniai tarsi sulėtėja, mintys nurimsta.

Ar nuo aplinkos baltumos, ar nuo interjere užkoduoto stiliaus vientisumo pasijunti esantis pasaulio centre, ir viskas, kas buvo išorėje, regis, nugrimzta užmarštin.

Daug prie namų jaukumo prisideda miegamuosiuose įrengtos medinės grindys, šiuolaikiškai baroko tematiką atspindi tapetai, puošnūs baldai, užuolaidos, regis, patenki į primirštą epochą, kurioje daugybė laiko ir tikrumo.

Iš namų – į senamiestį ir pajūrį

Patrauklumo Ligoninės gatvėje esančiam naujos statybos prestižiniam būstui priduoda ir šalia esanti Klaipėdos koncertų salė bei Ievos Simonaitytės biblioteka, kur vyksta daug kultūrinių renginių.

Taigi intelektinės pramogos ir peno sielai galima rasti per daug nenutolus nuo gyvenamosios vietos. Patogi ir puikiai išvystyta infrastruktūra – ligoninės, restoranai, parduotuvės, darželiai bei gražusis Klaipėdos senamiestis.

Netoliese ir klaipėdiečių pamėgta pasivaikščiojimų vieta – skulptūrų parkas. Nors išsiruošti galima ir už vos už 3 km esantį pajūrį.

Aruodas.lt nuotr./Inkliuzinis butas uostamiestyje
Aruodas.lt nuotr./Inkliuzinis butas uostamiestyje

„Prabangus butas iškilęs šalia gatvės, tačiau triukšmo gyventojai praktiškai negirdi: namas pozicionuotas taip, kad jis nueitų į vakarinę namo pusę. Taigi viršutiniame, aštuntame aukšte, iš prancūziško tipo balkono žvelgsiantys į apylinkes savininkai bus izoliuoti nuo šurmulio. Čia gyvenantys apsiribos vos vienu kaimynu, tai ir privatumo į valias“, – pasakojo lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt parduodamą butą pristatantis brokeris.

Šis būstas nenuvils ieškančių puikios investicijos ar tų, kuriems reikalinga nuolatinė gyvenamoji vieta, tiks ir norintiems ramesnės poilsio oazės, svajojantiems apie pabėgimą į nuosavą rezidenciją pajūryje.

Išskirtinis butas parduodamas su baldais, buitine technika ir 2 parkavimo vietomis uždarame, požeminiame požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje.

15min pašnekovo atstovaujamas nekilnojamasis turtas patenka į prabangių būstų segmentą. Būdamas pačiame Klaipėdos centre, Ligoninės gatvėje, jis kainuoja 289 000 Eur.

„Šių butų pardavėjai, kaip ir pirkėjai, įprastai nelinkę rodyti savo būstų viešai, o tai pakankamai iškalbingos detalės apie nekilnojamojo turto vertę pajūryje“, – prasitaria R.Žukauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas