Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: Žaliakalnio žalumoje skendintis loftas

Viename iš populiariausių Kauno rajonų – Žaliakalnyje – prieš dvejus metus rekonstruotame name naujo šeimininko ieško dizainerės sukurto, stilingo interjero loftas.
Namas Žaliakalnyje
Namas Žaliakalnyje / Aruodas.lt

Atitinka šiuolaikines tendencijas

Trijų aukštų namą supa aukšti medžiai. Netoliese ir Ąžuolynas – mėgstamiausia kauniečių pasivaikščiojimų vieta. „Žaliakalnis, centras ir senamiestis – šiuose rajonuose pirkėjai dažniausiai nori įsigyti būstą“, – sako brokerė Ieva Krupoviesienė. Ypač populiarus Žaliakalnis, nes daugiau ramybės ir žalumos, o miesto centras arti.

Portale Aruodas.lt reklamuojamas butas atitinka šiuolaikines tendencijas. „Dabar labai populiaru gyventi lofte“, – teigia brokerė. Butas išskirtinės kokybės, erdvė maksimaliai išnaudota, o stilingą interjerą sukūrė dizainerė. Ypač palankaus įvertinimo sulaukia tamsių spalvų, solidus ir prabangus vonios kambarys, stilingi aksesuarai. Vonioje daug natūralios šviesos, nes yra langas. Ne veltui sakoma, kad bute yra dvi pagrindinės patalpos, kurios turi atrodyti nepriekaištingai – tai vonia ir virtuvė.

Bute vyrauja šviesios interjero spalvos – natūralaus medžio, balta, pilki atspalviai. Bute įrengtas dujinis – grindinis šildymas, o židinys svetainėje skirtas jaukiems romantiškiems vakarams. Svetainę nuo virtuvės skiria baras, kartu tai ir darbastalis su plautuve.

Aruodas.lt/Namas Žaliakalnyje
Aruodas.lt/Namas Žaliakalnyje

Daug natūralios šviesos

Bute daug šviesos, kuri patenka pro didelius vitrininius langus ir stoglangius. Ypač malonu svetainėje, nes langai orientuoti į pietvakarius. Pasak brokerės, pirkėjai dažniausiai pageidauja, kad buto langai būtų nukreipti į šią pusę, nes vien tik į pietus gali būti per karšta. Nereikėtų baimintis, jei ir šis butas vasarą per daug įšiltų – įrengti oro kondicionieriai.

Loftas įrengtas ne pramoniniame pastate, o rekonstruotame mūriniame gyvenamajame name. „Trečiame aukšte buvo daug erdvės, aukštos lubos, todėl nuspręsta erdvę išnaudoti ir įrengti dviejų aukštų butą“, – projektinį sprendimą paaiškina brokerė.

Bute sumontuota tik aukštos kokybės buitinė technika – šeimininkai būstą įsirenginėjo sau, todėl negailėjo investicijų. Pasikeitus gyvenimo aplinkybėms, nusprendė butą parduoti.

Šis loftas puikiai tiktų vienam asmeniui, jaunoms šeimoms ar poroms su vyresniais vaikais. Su mažu vaiku gyventi būtų nelabai saugu dėl laiptų.

„Šiuo loftu ypač domisi išsiskyrusios moterys su vyresnio amžiaus vaikais“, – teigia brokerė.

Aruodas.lt/Namas Žaliakalnyje
Aruodas.lt/Namas Žaliakalnyje

Nereikia papildomų investicijų

Maloniai nuteikia tai, kad pravėrus buto duris nėra tamsu – koridorius natūraliai apšviečiamas pro stoglangius. Šioje erdvėje sumontuotos baltos matinės spalvos sieninės spintos, tačiau jos nepastebimos, nes be rankenų ir sudaro vientisą plokštumą su siena. Gale koridoriaus yra dar dvi spintos su veidrodinėmis durimis – tai tarsi mažas sandėliukas, kuriame – skalbimo mašina, džiovyklė ir erdvė, skirta padėti lyginimo lentą, siurblį ir kitus buitinius prietaisus.

Antrame aukšte šalia miegamojo yra dvi erdvios drabužinės, iš viso jos užima apie 9 kvadratinių metrų plotą. Drabužinės suprojektuotos taip, kad į jas patenka šviesa pro stoglangius. „Jų vietoje galima įrengti papildomą kambarį“, – mano brokerė.

Laiptinėje yra zona, skirta dviem butams, ten galima laikyti dviratį. Kaimynystė rami ir saugi, be to, tarp butų sumontuota papildoma garso izoliacija.

Baldai gaminti pagal užsakymą ir jie visi paliekami naujam šeimininkui. „Tiesiog gali atsinešti tik šlepetes, dantų šepetuką – ir pradėti gyventi“, – teigia Ieva Krupoviesienė.

Daugiau nuotraukų ir informaciją, už kokią kainą parduodamas loftas, rasite Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas