Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atidaryta nauja „Neste“ automatinė degalinė Jonavoje

Automatinių degalinių tinklas „Neste“ plečia veiklą šalyje ir Jonavos rajone atidaro naują degalinę. Tai jau 77-oji tinklo degalinė Lietuvoje, į jos įrengimą įmonė investavo beveik milijoną eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Neste“ automatinė degalinė Jonavoje
„Neste“ automatinė degalinė Jonavoje / „Neste“ nuotr.

Artimiausiu metu naujos „Neste“ degalinės taip pat pradės veikti Radviliškyje bei autostradoje Vilnius-Klaipėda. Iki šių metų pabaigos bendrovė planuoja atidaryti iš viso 6 naujas degalines.

Kaip ir visose „Neste“ tinklo degalinėse šalyje, taip ir naujoje degalinėje Jonavos rajone klientai galės saugiai naudotis savitarnos paslaugomis, pildami degalus ir atsiskaitydami mokėjimo terminaluose nemokamai pasinaudoti vienkartinėmis pirštinėmis ir dezinfekciniu skysčiu rankoms.

Patogiai ir saugiai atsiskaityti už įsipiltus degalus klientai galės grynaisiais pinigais, banko bei „Neste“ mokėjimo kortelėmis, taip pat „Neste“ mobiliąja programėle.

Bendrovė „Neste Lietuva“ atstovauja Suomijos korporaciją „Neste“, kuri pasaulio mastu teigiamai įvertinta dėl pasiekimų mokslinių tyrimų srityje bei savo veiklos orientavimo į kokybiškų, inovatyvių ir aplinkai draugiškų degalų gamybą iš atsinaujinančių žaliavų.

„Neste“ ne vienerius metus iš eilės patenka į tvariausių pasaulio įmonių ketvertuką, o šiemet vartotojų buvo pripažinta tvariausiu prekės ženklu degalų kategorijoje Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas