Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Darnu Group“ pardavė antrąjį verslo centro „Park Town“ pastatą

„Darnu Group“ sėkmingai užbaigė sostinės Lvovo gatvėje įsikūrusio verslo centro „Park Town“ antrojo pastato „East Hill“ pardavimo sandorį. 15 000 kv. m plotą užimantį A klasės biurų pastatą, kaip ir buvo planuota, privačių investuotojų naudai nupirko investicijų bendrovė „Zenith AM“, bendrai valdoma „Zenith Family Office“ ir „Dao Family Office“ šeimos biurų. Apie tai skelbiama pranešime žiniasklaidai.
„Darnu Group“ pardavė antrąjį verslo centro „Park Town“ pastatą
„Darnu Group“ pardavė antrąjį verslo centro „Park Town“ pastatą / „Darnu Group“ nuotr.

2018 metais investicijų bendrovė įsigijo ir pirmąjį „Park Town“ verslo centro pastatą „West Hill“.

„Abu „Park Town“ verslo centro pastatai papildo vienas kitą – tai bendras kompleksas, kurį siekėme parduoti vienam savininkui“, – komentavo „Darnu Group“ generalinė direktorė S.Survilaitė-Mekionienė. Kaip ir pirmasis pastatas, „Park Town“ verslo centro dalis „East Hill“ parduota pilnai išnuomota.

Įsikūrė žinomos bendrovės

„East Hill“ pastate veikia aukščiausius reikalavimus atitinkanti konferencijų salė, naujos koncepcijos pietų restoranas, kavinė, kuriasi kiti kasdienius darbuotojų poreikius atliepiantys verslai.

Abiejuose „Park Town“ pastatuose dirba apie du tūkstančius žmonių. Restoranas ir kavinė yra atviri visiems vilniečiams, kaip ir šalia suprojektuota erdvi, moderniai įrengta daugiau nei 400 kv. m. ploto stilingai įrengta terasa.

Pirmasis „Park Town“ pastatas jau įvertintas tvaraus naudojimo ir aukštų standartų BREEAM „New Construction Excellent“ sertifikatu, netrukus sertifikuotas bus ir antrasis pastatas. Abiejuose korpusuose sumontuoti fasadai su saulės moduliais, įrengta patalpų drėkinimo sistema, užtikrinti individualūs darbo vietos apšviestumo ir kiekvienos patalpos mikroklimato valdymo sprendimai.

Projektuojant pastatą didelis dėmesys buvo sutelktas besikuriantiems nuomininkams – jiems užtikrintos plačios biuro planavimo galimybės. „East Hill“ pastate įsikūrusios bendrovės „Yara International“, „TIA Technology“, „MarkMonitor“, „Arctic Adventure“, „Glera Game“, „Saldi kava“, „Mars Lietuva“, Lietuvos krepšinio lyga (LKL), advokatų profesinė bendrija „Wint law firm“, rudenį persikels viena didžiausių šalyje audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovė „KPMG Baltics“.

„Puikiai išpildyti šiuolaikiniams verslo centrams keliami reikalavimai, lankstus požiūris į dirbančiojo poreikius lėmė greitą verslo centro užpildymą. Akivaizdu, kad Vilniuje vis dar stinga aukščiausios klasės modernių biurų. Tai ir lėmė mūsų norą „Park Town“ verslo centru papildyti savo nekilnojamo turto portfelį“, – sako UAB „Zenith AM“ turto valdytoja Jurgita Viršilienė.

„East Hill“ pardavimo sandoris – pirmoji pokarantininė kregždė Baltijos šalių NT rinkose

„Nors dėl šio pardavimo buvo susitarta gerokai anksčiau, verta pažymėti, kad, nepaisant netipinių aplinkybių, sandoriui buvo gautas bankinis finansavimas bei nebuvo nukrypta nuo susitarto laiko grafiko“, – teigia sandoriui tarpininkavusios nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ investicinių sandorių grupės vadovė Neringa Rastenytė-Jančiūnienė.

Šiuo metu „Darnu Group“ jungia daugiau nei 20 nekilnojamojo turto veikla užsiimančių įmonių, valdo sporto ir sveikatinimo įmonių grupę bei viešbučius. Pernai „Darnu Group“ apyvarta siekė 28,5 mln. eurų, o valdomo investicinio turto vertė – 200 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas