Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Darnu Group“ šiemet investuos daugiau nei 70 mln. eurų

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Darnu Group“ šiemet į projektus ketina investuoti 71 mln. eurų. Gyvenamosios paskirties NT plėtoti numatyta skirti 41 mln. eurų, dar 30 mln. bus investuojama į negyvenamosios paskirties patalpas.
Atidarytas antrasis verslo centro „Park Town“ pastatas
Atidarytas antrasis verslo centro „Park Town“ pastatas / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Darnu Group“ generalinės direktorės Sigitos Survilaitės-Mekionienės teigimu, daugiausiai investicijų šiemet bus skiriama „Paupiui“ – daugiau nei 7 hektarų teritorijoje sostinės senamiestyje, prie Vilnelės, vystomam konversijos projektui. Jame numatomi tolimesni septynių kvartalų rajono plėtojimo darbai, rašoma pranešime spaudai.

Iš viso „Paupio“ rajone bus pastatyti 824 butai ir pasiūlyta 21 tūkst. kvadratinių metrų komercinės paskirties patalpų. Statybų pabaiga numatyta 2022 metais.

2020-aisiais bus tęsiamas privačios ir viešosios partnerystės projekto Panevėžyje įgyvendinimas, kurio metu įmonė ne tik įsipareigojo per trejus metus suprojektuoti ir pastatyti naująjį apskrities vyriausiojo policijos komisariato administracinį pastatą su areštine, garažu ir automobilių saugojimo aikštele, tačiau ir 12 metų teikti jo administravimo paslaugą. Planuojama, kad naujasis komisariatas Panevėžyje bus atidarytas 2022 m. pradžioje. Įgyvendinus šį projektą pareigūnai dirbs ir paslaugas gyventojams teiks moderniose ir tinkamai pritaikytose patalpose, kurių energinis efektyvumas atitiks A++ klasę.

Bendrovės šių metų planuose – ir naujų žemės sklypų, skirtų gyvenamosios bei komercinės paskirties projektams plėtoti įsigijimai.

Pernai „Darnu Group“ investavo 74 mln. eurų sumą, kuri tolygiai – po 37 mln. eurų – pasiskirstė tarp gyvenamosios ir negyvenamosios paskirties projektų vystymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas