Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Eikos“ fondas statys daugiabučius Pilaitėje ir Naujininkuose

Investicijų valdymo bendrovės „Eika Asset Management“ fondas įsigijo tris sklypus sostinės Pilaitės ir Naujininkų mikrorajonuose, kur ketina statyti daugiabučius.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

„Eika Development Fund“ kartu su bendrove „SKV-Valda“ įsigijo du sklypus Pilkalnio gatvėje vakarinėje Pilaitės dalyje, netoli Gelūžės ežero, bei vieną sklypą Kaminkelio gatvėje pietinėje Naujininkų dalyje, pranešė „Eika Asset Management“. Sandorių vertė neskelbiama.

„Investicijos į žemės sklypus Pilaitės mikrorajone visuomet aktualios, kadangi ši vieta nuo seno pamėgta vilniečių ir nuolat yra tarp top–3 mikrorajonų, kuriuose įsigyta daugiausiai naujos statybos būstų. Pilaitė yra miestas mieste, mėgstamas dėl savo žaliųjų plotų bei čia pat esančių prekybos ir pramogų centrų,“ – pranešime teigė „Eika Asset Management“ (EAM) generalinė direktorė Viktorija Orkinė.

Pasak EAM fondų valdytojo Andriaus Uždavinio, Naujininkai pasirinkti neatsitiktinai – įmonė jau kurį laiką ieškojo investicinių galimybių būtent šiame Vilniaus rajone.

„Manome, kad ši vieta puikiai atitinka šios dienos rinkos poreikius – objektas yra netoli miesto centro, puikus susisiekimas viešuoju transportu, dviračiu ar paspirtuku, o svarbiausia – šalia yra daug žalumos,“ – pranešime teigė jis.

„Eika Asset Management“ uždaro tipo nekilnojamojo turto fondą „Eika Development Fund“ įsteigė 2020 metų liepą. Skelbta, jog fondas investuos į ekonominės ir vidutinės klasės būsto arba mišrios paskirties projektus didžiuosiuose šalies miestuose.

Be sklypų Pilaitėje ir Naujininkuose, fondas valdo NT nuomos ir plėtros įmonės Visorių centras teritoriją Visorių gatvėje, kuriame ketina vystyti daugiabučių kvartalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas