Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ežero vilos“ Vilniuje – ieškantiems harmonijos gamtoje

Vilniuje, Pilaitės ir Justiniškių mikrorajonų sankirtoje, ant Buivydiškių tvenkinio kranto, kyla naujas svečių namų projektas „Ežero vilos“. Čia bus pastatyti 46 individualūs svečių namai. Jų gyventojai turės galimybę ir smagiai leisti laiką prie vandens bei džiaugtis vandens malonumais, ir naudotis čia pat esančiomis visomis sostinės infrastruktūros teikiamomis galimybėmis.
„Ežero vilos"
„Ežero vilos" / „Amirex“ nuotr.
Temos: 2 Vilnius Nauji namai

Pastatai moderniai ir šiuolaikiškai suplanuoti, sukuriant kuo daugiau privatumo. Jie parduodami su daline apdaila ir visomis miesto komunikacijomis, teritorijoje galima įsigyti automobilių parkavimo vietą.

Pro langus – vandens ribuliavimas ir miško ošimas

Terasomis nuo vandens kylantys svečių namai yra nuo 44,5 kv. m iki beveik 70 kv. m ploto. Jie suprojektuoti taip, kad pastatyti atitiktų A+ energetinę klasę, t .y .būtų šilti ir jaukūs, o išlaikymas kainuotų kuo mažiau.

„Amirex“ nuotr. /„Ežero vilos“
„Amirex“ nuotr. /„Ežero vilos“

Per langus atsiveria vaizdas į vandens telkinį, miškelį. Svečių namų gyventojus sups ne tik vanduo, bet ir brandūs medžiai. Teritorijoje planuojamas paplūdimys, mėgstantiems aktyvų poilsį – tinklinio aikštelė. Tad „Ežero vilos“ yra patrauklios ir aktyviems jaunuoliams, ir jaunoms šeimoms, ir senjorams – visi čia galės leisti savo laisvalaikį pagal individualius poreikius.

„Amirex“ nuotr. /„Ežero vilos“
„Amirex“ nuotr. /„Ežero vilos“

Ne mažiau svarbu, kad „Ežero vilų“ teikiama gamtos harmonija galima džiaugtis nenutolstant nuo Vilniaus. Nuo „Ežero vilų“ iki baigiamo statyti prekybos centro „Vilnius Outlet“ Pilaitės pr. – vos 1 km, o iki Gedimino pr. – 6 km.

Planuojama, jog pirmieji svečių namai įsikūrimui bus parengti jau kitą vasarą.

Galima ir nuoma

Projekto užsakovė įmonė „Amirex“ atkreipia dėmesį, kad vystomo namų projekto „Ežero vilos“ paskirtis yra „Viešbučių paskirties namai (svečių namai), nesudėtingi pastatai“, t. y. tokių būstų paskirtis negyvenamoji. Pageidaujantiems vystytojas sudaro galimybę arba svečių namus įsigyti, arba nuomotis. Įsigijusiems bus siūloma svečių namų nuomos administravimą perleisti šios srities profesionalams ir be rūpesčių gauti nuolatinių pajamų.

„Amirex“ nuotr. /„Ežero vilos“
„Amirex“ nuotr. /„Ežero vilos“

Buivydiškių tvenkiniai, ant kurių kranto kyla „Ežero vilos“, susidarė užtvenkus Sudervės upelį, kuris už 5 km įteka į Neries upę. Prie tvenkinių įsikūręs Vilniaus jojimo klubas, tarp jų tebestovi Buivydiškių dvaras. Tai vienas seniausių Vilniaus apylinkių dvarų. Buivydiškės arba Budziviškės minimos dar XII a. kryžiuočių kronikose. Dvarvietė iškilusi dirbtinai supiltoje kalvoje. Manoma, kad ji priklausė Pilaitės pilies valdomai teritorijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas