Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Medalio vertas pasiūlymas!
Išbandyti
Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti

„Forum Cinemas“ apie galimą kino teatro „Vingis“ uždarymą: tai – gandai

Kuris laikas tarp kino mėgėjų ir bendruomenės sklinda kalbos, kad kino teatrą „Forum Cinemas Vingis“ planuojama uždaryti. Teigiama, kad tai būtų praradimas visai industrijai, mat sostinėje neliktų išskirtinai kinui skirtos vietos. Tačiau kino teatrų tinklo vadovas tokias kalbas vadina gandais.
Filmo „Gimtinė“ premjeros akimirka
Filmo „Gimtinė“ premjeros akimirka / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Kalbas, kad „Forum Cinemas Vingis“ bus uždaromas, regis, paskatino ir paskelbtas buvusios „Velgos“ gamyklos teritorijos konversijos projektas. Čia planuojama statyti prekybos centrą „Akropolis“, o jame įrengti ir kino teatrą.

Tačiau tokias kalbas, kad „Vingį“ ketinama uždaryti, „Forum Cinemas“ vadovas Gintaras Plytnikas vadina gandais ir jas kategoriškai neigia.

„Iš kur jas ištraukėt? Tai, ko jūs klausiat, yra gandai. Galiu paneigti, tokio sprendimo nėra ir mūsų „Forum Cinemas Vingis“ nėra uždaromas. Jeigu taip kada nors gyvenime nutiktų, mes tikrai neslapukautume“, – 15min tikino jis.

Vadinamasis „Vingio“ kino teatras Savanorių prospekte veikia nuo 2003 metų sausio 23 dienos. Skelbiama, kad šiuo metu kino centre yra 11 kino salių (2277 vietos). Į kino centro „Forum Cinemas Vingis“ statybą bei įrangą „Forum Cinemas“ grupė investavo daugiau nei 40 milijonų litų (beveik 11,6 mln. eurų), statybos darbai truko apie 10 mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmiausia – Lietuva ir jos žmonės
Reklama
Kaunietė laimėjo apsilankymą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse
Reklama
Kepsninių verslo „Kamado Bono“ įkūrėjas atskleidė, kokias klaidas dažniausiai darome prie grilio
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai