Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G9 atvėrė duris: klientų laukia atnaujintas interjeras ir parduotuvės

Po renovacijos Vilniaus širdyje, Gedimino prospekte, atidaromas prekybos centras „G9“. Išplatintame pranešime žiniasklaidai rašoma, kad atnaujintose erdvėse laukia pasikeitęs interjeras, patogus erdvių išdėstymas, jau pamėgtos bei naujos parduotuvės.
Nauja „Lidl“ parduotuvė Vilniuje
Nauja „Lidl“ parduotuvė Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Anot Manfredo Dargužio, „Lords LB Baltic Fund IV“ fondo valdytojo, atnaujintame „G9“ prekybos centre daug dėmesio buvo skirta komercinių erdvių sinergijai. Čia viename komplekse veikia parduotuvės, biurai, restoranai, sporto klubas.

„Tai prie aktyvaus miesto gyvenimo ritmo pritaikytas prekybos centras. Stengėmės, kad „G9“ pirkėjams primintų Stokholmo ar Helsinkio centrinei miesto daliai būdingas komercines erdves, kai viename komplekse galima rasti itin platų ir miestiečių poreikius atitinkantį asortimentą“, – komentavo M.Dargužis.

Nekilnojamojo turto investicinis fondas „Lords LB Baltic Fund IV“ į prieš pusantrų metų įsigytą prekybos centro rekonstrukciją investavo daugiau nei 5 mln. Eur.

Po rekonstrukcijos 100 proc. išnuomotame prekybos centre „G9“ atsidarė viena didžiausių maisto prekių parduotuvių miesto centre „Lidl“. Taip pat jau veikia ir išskirtinė gastronomijos erdvė „Food Hall“, jungianti net devynis skirtingus maisto tiekėjus.

Pirkėjai jau gali apsilankyti ir atsinaujinusioje drabužių parduotuvėje „H&M“, kuri papildė asortimentą kosmetikos skyriumi bei atsinaujinusioje Lietuvos dizainerių parduotuvėje „Locals.lt“. Klientams duris atvėrė ir drabužių parduotuvė „NewMood“, atsinaujinusi „Lindex“ parduotuvė, knygynas „Vaga“ ir kiti.

Tiesa, kiek anksčiau, jau nuo liepos 15 d. ketvirtajame aukšte duris jau buvo atvėrusi bendradarbystės erdvė „UMA Workspace“.

Planuojama, kad iki rudens prekybos centre „G9“ duris atvers pirmoji Lietuvoje drabužių parduotuvė „COS“, pirmoji Baltijos šalyse „Nespresso“ parduotuvė ir pradės veikti sporto klubas „GYM+“.

„G9“ rekonstrukcijai buvo uždaryta 2019 m. sausio 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas