Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Goneras“ platformoje skolinasi pinigų, įrengs apartamentus Šventojoje

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Goneras“ sutelktinio finansavimo platformoje „Estate Guru“ siekia pasiskolinti 850 tūkst. eurų poilsio komplekso Šventosios centre rekonstrukcijai.
Šventoji iš paukščio skrydžio
Šventoji iš paukščio skrydžio / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Bendrovė pinigus ketina skolintis poilsio pastato ir transformatorinės pirkimui ir rekonstrukcijos pradžiai sklype Mėguvos gatvėje, Šventojoje, skelbiama platformoje. Bendrovė pinigus skolinasi metams su 11 proc. metų palūkanų norma.

Pasak projektą vystančios bendrovės „Goneras“ direktoriaus ir vienintelio akcininko Daivaro Danielaičio, bendrovė pinigus ketina skolintis buvusių poilsio namų rekonstrukcijai, paverčiant juos apartamentais. Jo teigimu, iš viso į šį projektą ketinama investuoti apie 2 mln. eurų.

„Pagal mūsų planus, po rekonstrukcijos čia turėtų atsirasti 64 apartamentai, beveik visi jų jau yra rezervuoti. Butų dydis bus nuo 16 iki 55 kv. metrų. Be išorės apdailos dar planuojame tvarkyti laiptines ir koridorius, taip pat dalį pavienių kambarių apjungti į didesnius butus", – BNS sakė D.Danielaitis.

Anot jo, kiekvienam būsimam apartamentui numatyta automobilių stovėjimo vieta.

Rekonstrukciją bendrovė žada pradėti gegužę, o užbaigti iki rugsėjo.

Nekilnojamojo turto registro duomenimis, trijų aukštų 2,2 tūkst. kv. metrų bendro ploto pastatą „Goneras“ valdo nuo šių metų balandžio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas