„Hesburger“ tinklas labai sparčiai auga ir plečiasi jau esamose rinkose, o taip pat žvalgomės ir į naujas potencialias rinkas. Turime užtikrinti stabilų ir pakankamą produktų tiekimą gerokai išaugusiam tinklui, todėl esamus gamybos pajėgumus papildys nauja gamykla Lietuvoje, Kauno rajone. Joje bus gaminamas majonezas ir kiti padažai mūsų tinklo restoranams“, – sakė „Hesburger” tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.
Pasak I.Salmelos, šiuo metu visi „Hesburger“ padažai yra gaminami Suomijoje. Naujosios gamyklos plotas sieks apie 5 600 kv. metrų, pradžioje jos gamybiniai pajėgumai bus apie 1000 tonų majonezo ir kitų padažų per metus.
Atidarius naująjį fabriką ir logistikos centrą, bus sukurta 20 naujų darbo vietų, kurių skaičių per penkerius metus ketinama padidinti dvigubai.
Per šiuos metus „Hesburger“ į restoranų plėtrą mūsų šalyje planuoja investuoti 5 mln. eurų ir atidaryti 7 naujus restoranus. „Hesburger“ pardavimai 2018 m. Lietuvoje pasiekė 29,01 mln. eurų – 24 proc. daugiau negu 2017 m., kuomet pardavimai sudarė 23,43 mln. eurų.