Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į verslo centrą „Park Town“ kelsis advokatų kontora „Wint law firm“

Į statybų finišo tiesiąją pasiekusį antrąjį Vilniaus verslo centro „Park Town“ pastatą „East Hill“ rudenį kelsis advokatų profesinė bendrija „Wint law firm“. Pranešime skelbiama, kad kontora jau pasirašė patalpų nuomos sutartį su projekto vystytoja bendrove „Darnu Group“, Lietuvoje kuriančia erdves gyvenimui, verslui ir poilsiui.
„Park Town“ pastatas „East Hill“
„Park Town“ pastatas „East Hill“ / „Park Town“ nuotr.

Į naująjį 596 kv. m. biurą šeštajame pastato aukšte iš dabartinių patalpų kitoje Neries pusėje planuoja persikelti 22 darbuotojai, tačiau „Wint law firm“ partnerė dr. Olga Petroševičienė sako, kad patalpos pasirinktos atsižvelgiant ir į kontoros plėtros planus. Jos teigimu, naujame ofise bus numatytos darbo erdvės 35 žmonių komandai.

„Park Town“ nuotr./„Park Town“ pastatas „East Hill“
„Park Town“ nuotr./„Park Town“ pastatas „East Hill“

„Turėjome kelias galimybes, tačiau pasirinkome „Park Town“ dėl to, kad šis verslo centras atitinka šiuolaikinius ir novatoriškus reikalavimus biurams pagal BREEAM standartą. Be to, vis dar planuojame plėtrą, todėl mums buvo svarbi galimybė patalpų išplanavimą pritaikyti mūsų konkretiems poreikiams“, – teigia advokatė O.Petroševičienė.

Praėjusius metus „Darnu Group“ pabaigė sudarydama vieną didžiausių rinkoje, 4400 kv. m. patalpų nuomos „East Hill“ pastate sandorį su pasaulyje pirmaujančia mineralinių trąšų gamintoja ir aplinkosaugos sprendimų teikėja „Yara International“, neseniai pranešta ir apie IT bendrovės „TIA Technology“ Lietuvos padalinio persikėlimą į 1500 kv. m. patalpas „Park Town“ verslo centre. Į jį savo biurus rudenį perkels ir „MarkMonitor“, „Adventure“, „Glera Game“, „Saldi kava“ bei „Mars Lietuva“ bendrovės, taip pat – ir Lietuvos krepšinio lyga.

Modernūs A klasės biurų „Park Town“ pastatai atitinka efektyvių šiuolaikinių technologijų ir atsakingo resursų naudojimo klasifikacijos standartą. Juose sumontuoti fasadai su saulės moduliais, įrengta patalpų drėkinimo sistema, užtikrinti individualūs darbo vietos apšviestumo ir kiekvienos patalpos mikroklimato valdymo sprendimai, taip pat patalpų būvio ir langų pozicijos jutikliai. Pirmajam pastatui suteiktas BREEAM „New Construction Excellent“ sertifikatas.

Į „Park Town“ verslo centrą „Darnu Group“ investavo 40 mln. Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas