Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ignitis grupė“ aukcione pardavė objektų už daugiau nei 4 mln. eurų

Tarptautinei energetikos bendrovei „Ignitis grupė“ priklausanti įmonė „NT Valdos“ lapkričio 27 dieną įvykusiame paskutiniame šių metų aukcione pardavė du brangiausius objektus, kurių bendra pardavimo kaina siekia 4,2 mln. eurų, įskaitant PVM.
Ignitis
Ignitis / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Dvidešimtame, paskutiniame, šių metų aukcione pirkėjas už 3,9 mln. eurų, įskaitant PVM, įsigijo Motorų g., Vilniuje, esantį daugiau nei 11 tūkst. kv. m plotą užimantį biurų ir sandėliavimo paskirties pastatų kompleksą. Dėl šio objekto aukcione varžėsi keli dalyviai. Pasiūlyta galutinė kaina buvo 181 tūkst. eurų, įskaitant PVM, didesnė už pradinę, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Ignitis grupės“ ryšių su visuomene vadovas Artūras Ketlerius 15min informavo, kad Motorų g. esantį kompleksą įsigijo bendrovė „Domus gravis“, kurią netiesiogiai valdo Audrius Skardžius.

Už 256 tūkst. eurų, įskaitant PVM, buvo parduotas ir Druskininkuose, Gardino g. esantis NT objektas. Šį turtą įsigijo bendrovė „DrinkiDrinki“, kurią valdo Emilis Sinkevičius.

Nuo 2016 m. „Ignitis grupei“ priklausanti bendrovė „NT Valdos“ viešuosiuose aukcionuose ir konkursuose yra pardavusi nekilnojamojo turto už daugiau nei 103 mln. eurų, įskaitant PVM.

Aukcioną organizavo tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas