Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką reiškia gyventi ant Neries kranto? Vaizdas pro prabangių apartamentų langus

Naujų gyvenamųjų namų komplekse ant Neries kranto, T.Kosciuškos gatvėje, parduodami prabangiai įrengti apartamentai. Žodis „apartamentai“ parinktas neatsitiktinai, mat butas išsidėstęs per du aukštus, jo plotas yra beveik 134 kv. m, o iš pirmo aukšto galima patekti į ilgą balkoną, iš kurio atsiveria Neries panorama.
Butas T.Kosciuškos gatvėje
Butas T.Kosciuškos gatvėje / Aruodas.lt

Apartamentai išskirtiniai tiek savo dizainu, tiek išplanavimu. Paskutiniu metu populiaru svetainę sujungti su virtuve – šiuose apartamentuose šios dvi erdvės paliktos atskiros. Maža to, virtuvė yra erdvi – vietos joje užtenka visai reikalingai buitinei technikai ir plačiai virtuvės salai, kuri atlieka ir stalo funkciją. Tad nei jūsų, nei jūsų svečių netrikdys nei gaminamo maisto kvapai, nei ne vietoje paliktas kavos puodelis. Mėgstantys bendrauti gaminimo metu pakvies kitus prisėsti ant patogios kėdės prie virtuvinės salos-stalo, o mėgstantys ramybę ir susikaupimą galės uždaryti virtuvės duris ir mėgautis gaminimu vienumoje.

Nerasite čia ir dažnai žurnalų puslapiuose matomo minimalistinio įrengimo. Apartamentų interjeras patiks mėgstantiems ryškias ir turtingas faktūras, įdomias ir apgalvotas interjero detales bei prabangą. Įrengimas kruopščiai apgalvotas ir įgyvendintas: radiatoriai įleisti į grindis ir neužstoja vitrininių langų, vonios kambariuose šildomos grindys, viduje daug šviesos instaliacijų, kuriančių jaukią aplinką, įrengtas kondicionierius. Apdailai panaudotos kokybiškos ir ilgaamžės medžiagos.

Sužinoti apartamentų kainą ir pamatyti daugiau nuotraukų galite portale Aruodas.lt.

Pirmame apartamentų aukšte rasite erdvią svetainę su valgomojo zona, atskirą virtuvę, drabužinę ir sanitarinį mazgą. Svetainėje dėmesį traukia išskirtinio dizaino židinys. Minkštos sofos kviečia lėtam vakaro praleidimui prie židinio arba žiūrint naujausią filmą per plačiaekranį televizorių. Pro vitrininius langus ir stoglangius pirmą aukštą užlieja šviesa, o laisvai krintančios lengvos užuolaidos ją suminkština ir suteikia visam interjerui jaukumo.

Užlipę ąžuoliniais laiptais, atsidursite antro aukšto grakščiame atvirame balkone-galerijoje. Pažvelgę žemyn, matysite svetainę ir valgomąjį, o atidarę duris, pateksite į miegamąjį arba į kitą kambarį. Prie miegamojo įrengta vonia ir dar viena drabužinė. Papildomai galite nusipirkti automobilio statymo vietą požeminiame garaže.

Į Katedros aikštę iš buto nueisite per 8 minutes. Kai viskas taip arti, Vilniaus Senamiestis tampa jūsų kiemu – Gedimino pilis, Bernardinų sodai, Katedra, kavinės ir restoranai pasiekiami ranka. Mėgstantiems gryną orą ir pasivaikščiojimus gamtoje patiks čia pat esantis Kalnų parkas ir Trijų Kryžių kalnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai