Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kadaise brangiausias namas JAV pagaliau parduotas: kainą sumažino net 156 milijonais

2017 metais JAV nekilnojamojo turto rinką sudrebinęs namas pagaliau parduotas. Prieš trejus metus savininkai už jį prašė 250 mln. JAV dolerių, tačiau galop pirkėjas už jį atseikėjo 94 mln. JAV dolerių, praneša „The Los Angeles Times“. 
Brangiausias namas JAV
Brangiausias namas JAV

Pirmą kartą rinkoje namas Los Andžele pasirodė 2017 metų sausį, tačiau praėjusių metų balandį jo kaina buvo pirmą kartą sumažinta iki 188 mln. JAV dolerių. Dabar kaina vėl buvo sumažinta iki 150 mln. JAV dolerių.

Galop namas parduotas už 94 mln. JAV dolerių. Tiesa, kas įsigijo namą, neatskleidžiama.

Beje, „Milijardieriumi“ pramintas namas buvo net tituluojamas aštuntuoju pasaulio stebuklu.

Įspūdingos architektūros ir naujausių technologijų prigrūstas namas buvo statomas ketverius metus, skelbė „Wall Street Journal“. Namas pastatytas vaizdingoje vietoje, šalia Ramiojo vandenyno pakrantės, tačiau iš jo puikiai matyti ir sniegu padengtos viršukalnės. Pasižvalgyti po brangiausią namą gali kiekvienas reklaminiame filmuke.

VIDEO: 924 Bel Air Rd. California

Name įrengta 10 VIP numerių su 21 prabangiai įrengtu vonios kambariu. Pramogoms skirta 17 tūkst. kvadratinių metrų, į kuriuos tilpo trys milžiniškos virtuvės, penki barai, 85 pėdų ilgio baseinas su įspūdingu vaizdu, 40 vietų prabangi kino salė ir keturių takelių boulingo salė.

Vyno rūsys sukeltų pavydą net didžiausiems kolekcionieriams.

Ir tai dar ne viskas. Garaže – prabangių ir retų automobilių parkas, kurio vertė 30 milijonų JAV dolerių. Jame – 10 motociklų ir 12 automobilių, tarp jų ir „Bugatti Veyron“, 1936 metų gamybos „Mercedes Benz“ bei „Pagani Huayra“. Negalima pamiršti ir Hobie katamarano ir sraigtasparnio.

Visą kompleksą aptarnauja 7 žmonės, kurių išlaikymas dvejiems metams yra įtrauktas į namo kainą. Čia pat galima grožėtis daugiau nei 100 meno instaliacijų, o atsipalaiduoti galima SPA, fitneso centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas