Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kalnėnuose pradedamos kotedžų statybos: investuos 4,9 mln. eurų

Kalnėnuose startuoja sveikos gyvensenos kotedžų projekto „Sveiki!“ statybos. Beveik 1 ha plote iškils 42 kotedžai, pušynėlis, erdvios bendruomeninės zonos: teniso bei krepšinio, įvairių sporto įrenginių aikštelės. Statybų pabaiga numatoma 2022 m. pabaigoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Kotedžų projektas
Kotedžų projektas / Bendrovės vizualizacija

Į projektą bus investuota 4,9 mln. eurų.

„Dėmesį skyrėme ne tik kotedžų išplanavimui, bet ir viso projekto aplinkai. Norėjome, kad šis pirkinys pirkėjams taptų investicija į jų sveikatą“, – mintimis dalinasi „Build Me“ bendraįkūrėjas Paulius Dubickas.

Aptvertoje teritorijoje bus tik pėstiesiems pritaikytos bendruomeninės zonos, o veiklos čia ras tiek vaikai, tiek paaugliai bei suaugusieji. Bus įrengta multifunkcinė krepšinio ir teniso aikštė, žiūrovų tribūna, treniruoklių zona, dvi vaikų žaidimo aikštelės, pasodintas pušynėlis ir bendruomenės eglutė.

Kotedžai suprojektuoti 3-4 kambarių, 56 kv. m., 76 kv. m. ir 90 kv. m. Dviaukščiai suplanuoti apgalvojant kiekvieną jų kvadratinį metrą: erdvės tinkamos gyventi ir dirbti tiek jaunai porai, tiek 4 asmenų šeimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas