Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kruiziniame laive gyventi pigiau nei Londone

Tai, kad būsto nuomos kainos Londone yra sunkiai protu suvokiamos, žino kiekvienas Didžiosios Britanijos sostinės gyventojas ar miesto svečias. Vis dėlto, pasirodo, jog čia gyventi jau pasidarę brangiau nei kruiziniame laive.
„Mein Schiff“ kruizinis laivas
„Mein Schiff“ kruizinis laivas

Keliones kruiziniais laivais siūlanti britų interneto svetainė cruisedeals.co.uk paskaičiavo, jog mėnesio išlaidos gyvenant Londone, įskaičiuojant būsto nuomą, maistą, transportą bei pramogas, siekia 2871,19 svaro, arba daugiau nei 3600 Eur.

Tuo tarpu 120 dienų trunkanti kelionė kruizu aplink pasaulį su laivu „Arcadia“, sustojant Barbadose, Los Andžele, Kurasao bei Bora Bora salose, atsieitų daugiau nei 11 tūkst. svarų, t.y apie 88 svarus (apie 110 Eur) dienai – mažiau, nei dienos išlaidos Londone.

Prieš kelerius metus britų keliautojas ir tinklaraščio apie keliones autorius Jordonas Coxas teigė, kad skrydis iš Anglijos į Berlyną ir atgal dažnai kainuoja pigiau nei keliavimas traukiniu Anglijos viduje.

2015 m. J.Coxas teigė, kad Londono gyventojams labiau apsimokėtų dirbti nuotoliniu būdu Ispanijoje nei gyventi ir dirbti fiziškai būnant Didžiosios Britanijos sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento