Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laikinai pasikeitė Statybos inspekcijos vadovė

Beveik mėnesį Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos (VTPSI) vadovo pareigas eina ne Eglė Kuklierienė, o ją pavaduojanti Renata Planutienė. E.Kuklierienei yra suteiktos motinystės atostogos, 15min informavo Inspekcija.
Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija
Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija / 15min nuotr.

„Inspekcijos viršininkei Eglei Kuklierienei suteiktos motinystės atostogos nuo balandžio 8 dienos. Atsižvelgiant į tai, nuo šios dienos į Inspekcijos viršininko pareigas dėl tarnybinės būtinybės laikinai perkelta Renata Planutienė, kuri iki tol ėjo Inspekcijos viršininko pavaduotojo pareigas“, – 15min informavo VTPSI Asta Kazickienė.

Anot jos, viešai apie pasikeitimus nebuvo praneštas, nes jie yra laikini.

„Nuolatiniam įstaigos vadovui suteikus vaiko priežiūros atostogas, konkursas į vadovo pareigas nėra skelbiamas, atostogų laikotarpiu yra skiriamas laikinas vadovas“, – aiškino A.Kazickienė.

Skelbiama, kad R.Planutienė turi apie 10 metų darbo stažą Inspekcijoje. Ji buvo Inspekcijos padalinių, kurių veiklos sritys – teisė, personalo valdymas, vadovė, Inspekcijos viršininko pavaduotoja, taip pat yra dirbusi Vyriausybės kanceliarijoje.

Primename, kad E.Kuklierienė VTPSI vadove tapo praėjusių metų gegužę, iki to daugiau nei metus ėjo laikinosios viršininkės pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas