Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvos pašto pastatus Telšiuose už 640 tūkst. eurų įsigijo „Tilžės būstas“

Lietuvos pašto pastatus Telšių Sedos gatvėje už 640 tūkst. eurų įsigijo Telšių bendrovė „Tilžės būstas“, rodo Registrų centro duomenys.
CulturEUkraine
Lietuvos paštas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nekilnojamojo turto registro duomenimis, liepos 28 dieną įregistruota sutartis, kuria „Tilžės būstas“ iš Lietuvos pašto įsigijo 1972 metų statybos keturių aukštų 2,5 tūkst. kv. metrų ploto administracinės paskirties keturių aukštų pastatą su pusrūsiu. Taip pat du garažus, kiemo aikštelę bei 0,3 hektaro ploto valstybinio žemės sklypo nuomos teisę.

„Mes dirbame su nekilnojamuoju turtu, mūsų segmentas yra būtent objektai, kurie bus nuomai paleisti ir praktiškai visa lokacija gera, (objekto – BNS) būklė gera, yra keli nuomininkai, tai (objektas – BNS) pagal visus mūsų kriterijus atitinka, plius kaina patraukli buvo“, – BNS Plius teigė „Tilžės būsto“ vadovas Vasilijus Achunovas.

Jo teigimu, pastatą numatoma toliau nuomoti, taip pat planuojama ieškoti būdų pritraukti naujų nuomininkų. Paklaustas, ar planuojama ateityje pastatą rekonstruoti, V.Achunovas teigė, jog bus sprendžiama pagal situaciją.

„Pagal situaciją žiūrėsime, kartais aplinkybės padiktuoja – viena planuoji, o vėliau reikia planus keisti eigoje, tai lanksčiai dirbame“, – tvirtino jis.

Birželio pabaigoje vykusiame aukcione objekto pradinė kaina siekė 512,4 tūkst. eurų. Tai buvo pirmasis turto aukcionas.

Skelbta, jog objekte iki 2020 metų rudens veikė Telšių paštas, dabar pastato plotas yra perteklinis ir nebetinkamas dabartiniam Lietuvos pašto veiklos modeliui.

Lietuvos paštas iš aukciono gautas lėšas ketina investuoti į strateginius bendrovės projektus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas